HÍVJ! 06/30 9 520 320


KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

Esküvőn dj, vagy zenekar legyen és milyen zene szóljon?


A nagy esemény, az esküvők előtt mindig felmerül a családoknál, ifjú pároknál a fenti kérdés.
Az elmúlt évek információi szerint, többségében dj-k szolgáltatják már a zenét esküvőkön, különböző céges és privát rendezvényeken. Ez a közel 70%-os eltolódás, főleg városokban, de kisebb százalékban vidéken, falvakban is megfigyelhető.

Megpróbálok segíteni a bizonytalanoknak a döntéshozatalban, ezért kérem, olvassák el érveléseimet, hogy miért ajánlok discot és egyben saját szolgáltatásomat az esküvőkre! :)

Az énekeseknél ez még jobban észrevehető „probléma”. Egyhangúvá tud válni az előadásuk a tehetségüktől függetlenül.
3 X 40 percben még élvezhető a produkciójuk, de este hat órától, hajnalig tartó rendezvényre, lagzikon ugye ez kevés! Szó szerint a művészek nem bírják fizikailag, az ilyen hosszú terhelést.
Vitathatatlan tény, hogy elismerésre méltó, ha valaki szépen játszik bármilyen hangszeren és ezzel másokat is tud szórakoztatni, viszont az is tény, hogy a zenekaroktól ezeken a partikon hol jobb, hol kevésbé sikerült utánzatokat hallhatunk csak.
Léteznek felkapott, sűrűn foglalkoztatott 3-4 fős parti zenekarok, de még egy sem volt számomra meggyőző, mivel nem tudnak autentikusan játszani több stílust. A legtöbb formáció, elcsépelt, kommersz slágereket ismételgetnek. Ezzel szemben egy dj mindent eredetiben szólaltat meg, változatosan tud stílusblokkokat szerkeszteni, nem jelent számára problémát azonnal átkeverni a zenét, ha mondjuk egy felvétel kevésbé sikeres az adott közönség körében, gond nélkül vált.

A gépzenélést is élővé, színessé lehet tenni, megfelelő előadás móddal, improvizálással, műsorvezetéssel! 
A lemezlovas figyelembe veszi a résztvevők korát, ízlését, alkalmazkodik az igényekhez, nem egy előre összeállított műsort erőltet rá a jelenlévőkre, lazán együtt él az eseményekkel.

A dj nem tart szünetet, kevesebbet fogyaszt és olcsóbb is többnyire!

Egy átlagos együttes 3-4 tagból áll. Ajánlataikat olvasva 120 és 250 ezer forint között szokott lenni a fellépti díjuk, plusz útiköltség, ellátás.

A zenekarok szüneteket tartanak, pihennek, italoznak-étkeznek, dohányoznak, stb.
Sokszor ritmustalanul, akkor tartanak szünetet, amikor éppen a közönség inkább táncolna.
Léteznek persze olyan megrendelők, akiknek ez így jó, pont megfelelő és nem tartják zavarónak a felsoroltakat…..

Nyílván elfogult vagyok, de ettől még tények, amiket fentebb írtam!

Elgondolkodtató azért az, hogy korábban, 20-30 évvel ezelőtt kizárólagosan az esküvőkön élő zenének kellett szólnia, ízléstől függően vendéglátós, vagy cigányzenekarnak. A kérdést fel lehet újból tenni magunknak!
Miért is nyert ilyen nagy számban teret  mára a dj-k által szolgáltatott gépzene?
A fenti sorokban úgy gondolom, hogy megadtam a választ a kérdésre.
Emberek az információikat folyamatosan átadják egymásnak. Az évek során beszámolnak azokról az élményeikről, amiket mások esküvőjén tapasztaltak. A racionalitás, anyagi lehetőségek hozták ezt a százalékos eredményt a dj-k javára.

A témához - szolgáltatáshoz tartozóan jegyzem meg az alábbiakat.

 Én magam is, továbbá akiknek átadok, szervezek rendezvényeket, korrekt, napjaink technikai elvárásainak megfelelő újdonságokkal felvértezve vonulunk a helyszínekre.
30-fős esküvőre, házibulikra megfelelő lehet a kettő darab hangfalas hangosítás is, (többnyire aktív hangfalak) de a 30-as, 40-es létszám felett és ennek arányában nagyobb alapterületű termekben, már több, mint  kockázatos "az épp, hogy elégséges" technika használata!

Érdemes rákérdezni az ajánlattevőknél, hogy milyen berendezésekkel hangosítanak!
(Szomorú a helyzet, mert legtöbben csak 2 db hangfallal teljesítik a megbízást.)
Sokszor hallottam már ezt, hogy "jó lesz ez ide bőven! Állatian hangosan szól a cucc", na de ez az, - állatian szól! Nem elég a maximumra tekert, fájdalmas hangerő!

 Megfelelő mértékben kell a berendezéseknek tartalékkal rendelkezniük!
 Kiegyenlített, arányos, telt hangzással kell megszólalni a hangfalaknak minden tartományban, dinamikusan, halk és hangos erősítés esetére is!
 A hang erejét a rendezvény menetét figyelve, kultúrált mértékben kell beállítani! A nem megfelelő értékek, kellemetlen érzéseket keltenek a helyszínen tartózkodókban.
 A megfelelő hangosítás élményét azok is felfedezik, akik általában nem szoktak erre odafigyelni.
A jól megválasztott technika, nagyban fokozza a produkció minőségét és annak értékelését.
Mi az optimális hangzás és élvezhetőség érdekében négy oldali irányból hangosítunk.
Véleményem szerint nem célszerű mindenhová ugyan azon hangrendszert telepíteni, hanem figyelembe kell venni az adott termek akusztikai adottságait, vendég létszámot és persze a költség keretet.
Sajnos igénytelenségből eredően, de főleg anyagi megfontolásból nem fektetnek erre hangsúlyt, nem rendelkeznek a fent leírt technikai háttérrel.
Ez igaz a legtöbb diszkósra és zenekarra egyaránt.
Azok a szerencsések közé tartozom, akik professzionális módon teljesítő, hangosításra szakosodott cégekkel együttműködve vállalhatnak el megbízásokat.

Cerwin Vega, JBL, Dynacord, L Acustic, Electro Voice, Martin Audio, Turbo Sound márkájú, különböző, méretű, teljesítményű hangrendszerekkel szólaltatjuk meg a hangforrásokat.
Az esztétikus, megjelenés sem elhanyagolható!
Több fajta média lejátszására alkalmas berendezéseket is szoktunk magunkkal vinni. CD, DVD, MP3, AVI, MPEG, PPT,stb.
Gondoljunk csak azokra a filmbemutatókra, melyek az ifjú párról szólnak.
(LCD televíziókkal, vagy projektorral, vászonra való megjelenítéssel.)
A lejátszók és a mixerek mellett, látványos hatást elérő, fényberendezéseket is szoktunk használni műsoraink alkalmával.
Visual technika széles tárházával rendelkezünk! Valamikor csak hangosítást-fénytechnikát igényelnek tőlünk, de ez a ritkább. Általánosságban kompletten a dj műsorral együtt rendelnek meg mindent tőlünk.


Én állandó hétvégi nyitva tartással rendelkező klubokban vagyok minden hétvégén "rezidens dj" és csak helyettesek biztosítása mellett tudom személyesen felvállalni az esküvőkön és céges   rendezvényeken a közreműködést. 

Esetenként még a divatos karaokeval, retro jelleggel videó diszkóval is megtoldjuk a szolgáltatásaink sorát.
Többször előfordult már, hogy zenekarokkal felváltva, vagy megosztva léptem fel egy légtérben. Volt olyan megrendelő is aki két termet foglalt le az esküvőjén különböző produkciók részére, de ezzel viszont szétválasztotta a vendégeit. Számos esetben léptem fel úgy, hogy egymást váltva, volt disco, majd karaoke.
Szerencsére ötletek, lehetőségek bőségesen vannak, de gondoljunk arra is, miszerint „néha a kevesebb a több!”

Végezetül:

Az esküvők hangulatának megítélésében meghatározó szerepe van a zenének, ezért el szoktuk mondani, hogy a választásnál fontos az összegszerűség, de lehetőleg NE 10-20 ezer Ft.-os megtakarítás érdekében mondjanak le a minőségről.
A magas színvonalat képviselő zenekarok igen kevesen vannak az országban, ezért már jó előre le vannak foglalva, DJk-ből viszonylag nagyobb a választék!
A szolgáltatások ár-érték arányát figyelembe véve, a dj-k árai kedvezőbbek, mint a zenekaroké.
Az érveim figyelembe vételével, azok átgondolásával eldönthetik, hogy kinek mi lenne a legmegfelelőbb, elvégre minden házasodni kívánó pár a saját esküvőjét szervezi!
Úgy gondolom, hogy párok lehetnek annyira, egyszer „önzők” az életben, hogy a saját esküvőjükre olyan zenét és stílust rendeljenek, amiket Ők maguk is kedvelnek,
legyen a muzsika akár disc-jockey, vagy zenészek által szolgáltatva.
Az összes vendég elvárásának képtelenség eleget tenni egyszerre és talán nem is kell!
Ha sikerül megfelelő közreműködővel szerződni, biztos lesz a siker a násznép körében is.
Dj kollégáimmal együtt bízunk abban, hogy megrendeléseikor minket választanak!
Kívánok mindannyijuknak felejthetetlen zenékkel, emlékezetes bulikat!

Dj Richie T:06/309 520 320
Ezen a linken megtekinthetők azok az esküvők képekben, ahol közreműködtem, én szolgáltattam a zenét:
http://img.djrichie.hu/kep.pl?start=1&dir=ESKUVOK

Esküvőkről videó - Esküvői dj Richie műsoráról, helyszíneiről, hang-fénytechnikáról, álló és mozgó képekben összeállítás - I .avi
http://www.youtube.com/watch?v=ur6dTbGSUw4
 

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ JEGYESPÁR!
-
Praktikus megoldás, 1 szolgáltatás díjáért: Dj és egyben modern Ceremóniamester, minden fajta népies megnyilvánulás nélkül, kellő tapasztalattal, kontrolálható referenciákkal!
- Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel komplex szolgáltatásaimat!
ESKÜVŐI DJ ÉS EGYBEN CEREMÓNIAMESTER - DJ RICHIE
Alábbiakban olvashatjátok az általános bemutatkozómat - brosúrámat.

A weboldalamon található bemutatkozómban leírt árak, kizárólag tájékoztató jellegűek, nincsenek rögzített összegek. Az árakat minden esetben, egyedi igények és a költségkeret figyelembevételével, személyes megbeszélés alkalmával, közösen alakíthatjuk ki!
- Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is teljes egészében ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és fontos, hogy nem jelent többlet költséget a megrendelőim számára, mivel ez a műsorom része.(Események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint)

- Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást, kikérést, kísérgetést, felvonulást nem vállalok!
- Természetesen együtt tudok működni más, az általatok kiválasztott ceremóniamesterrel is, de szeretek egyedül dolgozni, saját kézben tartani az irányítást.
- Jómagam egész estére a Dj és egyben a CM szolgáltatást preferálom és ezt részletesen indokolni is tudom, viszont előfordul, hogy a pár alapjába véve élőzenében gondolkozik.
Ilyen esetekre is van kiegészítő javaslatom:
- Kombinálni lehet a DJ és CM munkámat az élőzenéhez igazítva, hogy ne legyenek szünetek, a hangulat pedig szinten legyen tartva akkor is, amikor a zenekar pihen.
- Azokat a számokat is le tudom játszani a násznépnek, amiket kérnek, szeretnének hallani, de az együttes repertoárjában nem szerepelnek.
- Én, mint Dj mindig saját hang és fénytechnikát telepítek, így független maradhatok más fellépők technikai eszközeitől, nincs átállási idő, hangolás, stb.  
-A vendégeitek, így sokkal többet kaphatnak az előzőkben ajánlott formában, mint ha csak az élő zene mellé egy natúr ceremóniamesteri munkát vállaló, szolgáltatót rendelnétek meg!
- FONTOS! Zenekar mellé, a Dj és egyben CM, a hang és fénytechnikáival együtt, nem drágább, mint az ismert ajánlatokban szereplő ceremóniamesteri díj!
- Tehát a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy egy közösen megbeszélt árért kaptok az esküvőtökre egy ceremónia mestert és a zenekar szüneteire dj műsort, komplett technikával.
- Az est folyamán ti, mint megrendelők mondjátok meg, hogy milyen időarányban, felosztásban szerepeljen az együttes, illetve a dj! (Arányokon menet közben is lehet változtatni.)
- Kívánság szerint fellépőkkel, Slide Show-val, esetleg Karaoke műsorral, Videó Disco-val is színesíthető az aktuális rendezvény!
- A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha az a lakodalom helyszínén, vagy Kb. 200m-en belül lesz megtartva a szertartás.
- A vacsora idejére, beszélgetést lehetővé téve, kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzenéket játszok.A felvételek eredeti verziókban hallhatók! (George Benson, Sade, Frank Sinatra, Michael Buble, Glenn Miller és sokan mások.)
- Műsoraim alatt, minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül!Classic-Funky, RnB, Latin, Retro Disco, Nosztalgia, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitások, magyar sikerek. Minden felvétel eredetiben szólal meg!
- Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, leadott lista szerint is!
- Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
- Választható, professzionális hang és fénytechnikát telepítek a ceremónia és a vacsora-buli helyszínére.
- A bemutatkozóm háttérben, 34 év szakmai referencia áll!
- Sikeres zenék mellett, a vendégekkel mikrofonon keresztül kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.
- Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas, opcionális, játékokat ajánlok, (Nélkülözve a népies megnyilvánulásokat!).  Lehetséges játékokat is előre egyeztetem a megrendelőimmel.
- Tehát mindazoknak ajánlom szolgáltatásaimat, akiknek fontos, hogy a vegyes korosztályú és ízlésű vendégeik esküvőjük napján, eyaránt jól érezzék magukat a változatosan összeállított, kellemes minőségben hangosított, szünetek, unalmas percek nélküli zenéktől!
- Előleget nem kérek, a teljesítés napján, a helyszínen szoktak kifizetni a szerződésben megállapodottak szerint.
- Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, mixeket, videókat találhattok weboldalaimon!
- Ellenőrizhető, megbízható szolgáltatókat válasszatok!
- Szükség esetén helyszíneket, továbbá profi fotóst és videós-operatőrt is tudok ajánlani.
- Esküvőtökre nyugalmat biztosítok a kulturált, zökkenőmentes lebonyolítással és feledhetetlen hangulatot, melyre hosszú évek után is szívesen emlékeztek majd vissza a meghívottakkal együtt!
Ismerjük meg egymást személyesen is!
-
(A rendezvények teljes időtartama alatt, én, vagy az általam ajánlott kolléga is egyedül, egy személyben látja el a Dj és CM feladatokat!Vannak olyan dátumok, amikre több érdeklődés is érkezhet hozzám. Az a pár, akikkel korábban már beszéltem és, ha esetleg megrendelnek, övéké a prioritás, de tudok nektek és a többi jegyespárnak is még segítséget adni, más szolgáltatót ajánlani, a több éve velem együtt dolgozó Dj-k közül (3fő), akik hasonló felfogásban és minőségben teljesítik a megbízásokat, mint én magam! Amikor engem lefoglalnak, akkor az aktuális "helyettesem" személyes bemutatását követően, a megállapodást és annak részleteit is felügyelem, segítem!)
-
Budapesti vagyok, 20Km-en belül nem kérünk szállítási díjat. Távolabbra, szállítási költségként is csak annyit számolunk fel, amennyi a tényleges kiadásunk!(Diesel üzemanyag + pálya díj) Nem számolunk amortizációt, felárat! Átlagban 10l fogyasztású, WW transporter kis teherautóval szállítjuk a berendezéseimet.Esküvőre esküvői dj Richie zeneszolgáltató és egyben ceremóniamester megrendelhető, esküvőkre, céges és privát rendezvényekre, a 80-as 90-es évek zenéivel. Retro disco Latin Funky Dance Rock magyar slágerek Rádiós sikerek kívánság lista szerint is teljesülnek! A http://ujinfok.djrichie.hu és a http://www.djrichie.hu weboldalain Richie munkásságáról, tevékenységeiről és szolgáltatásairól tájékozódhatnak. Esküvő lépésről lépésre, Esküvői zenéket hallgathat meg, események és stílusblokkok szerint a ceremóniától a lakodalom végéig. Részletesen leírja az esküvői dj szerepét, feladatait, vállalásait munkamenet és technikai szempontok szerint is árakkal mellékelve. Ezres nagyságrendben található képek, zenék és néhány videó az oldalon. Az mp3-as zenék letölthetők ingyen. Ezt írja: Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és nem jelent plusz költséget a megrendelő számára.(események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint)

Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást nem vállalok!
A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha a lakodalom helyszínén (200m-en belül) lesz megtartva a szertartás.
A vacsora idejére kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzene szól.
Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül!
Retro Disco, Nosztalgia, Classic Funky, Latin, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitásai, magyar sikerek.
Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!
A bemutatkozóm háttérben, 34 év szakmai referencia áll!
A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas (opcionális) játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel.Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, videókat találhatsz, ha meglátogatod és belépsz a weboldalamra!Vegye fel a kapcsolatot velem, kérjen árajánlatot, rendeljen meg! Köszönettel Papp László Richárd Esküvők, céges és privát rendezvények profi Dj -vel, helyszínre telepített komplett hang és fénytechnikával. Esküvői Dj közreműködésével, biztos siker koronázza majd az estét! Számtalan zenei stílusban, széles spektrumú zenei ismeretekkel rendelkező Ceremóniamester is egyben az ideális Dj esküvőre.Esküvői Dj minden esetre!

Esküvőre Dj igény szerint. Amikor az ifjú pár elhatározza, hogy esküvőre Dj -t szeretne, akkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy kellő tapasztalattal, sok referenciával, minőségi szolgáltatással rendelkező esküvői Dj -t rendeljen.
Ez naprakészséget követel meg több zenei stílusban, jó helyzetfelismerő és problémamegoldó készséget, nem utolsó sorban empátiát, és rugalmasságot is. Mindezek mellett érdemes szem előtt tartani, hogy, amikor esküvőre Dj -t rendel, az egy kommunikatív, jó humorú, közvetlen, improvizatív, közönség centrikus ember legyen, hogy az est folyamán a Ceremónia mesteri feladatokat is ellássa. A technikai felkészültség, és tudás is elengedhetetlen kelléke az esküvői partynak.
Rendeljen esküvőre Dj -t! Ceremóniamester és esküvői Dj minden esetre!
A kínálat sokaságának eligazodásában a személyes szimpátia segíti a házasulandókat leginkább, hogy számukra a legideálisabb esküvői Dj -t kérjék meg életük e fontos eseményének lebonyolítására.Rendeljen esküvőre Dj -t!
Amit kínálok: Kedvező árak.Tapasztalt esküvői Dj, sok minőségi referenciával, aki mellett a násznép felhőtlenül szórakozhat. Naprakészség több zenei stílusban is
Esküvői Dj a 80-as, 90-es évek és napjaink zenéivel.
Igény szerint teljes – hang és – fénytechnika kitelepítése.
Műsorvezetés, konferálás és a ceremóniamesteri feladatok ellátása.Esküvő zenei listájának összeállítása, ceremóniazenék válogatása.Zenekérések teljesítése, lejátszása az odaillő blokkokban.

Az est programjaihoz való alkalmazkodás, menyasszonytánc, esküvői játékok levezetése, tortavágás, stb. Esküvői rendezvény lebonyolítása Dj Richie-vel! Minden megrendelés egyedi megállapodást igényel, így az árak eszerint változhatnak. A műsorvezetésen és konferáláson túl, természetesen a szolgáltatások köre is bővülhet a megrendeléstől függően. Így lehetőség van Karaoke Show rendezésére, illetve igény szerint Conga és -Mixer Show is megrendelhető kiegészítő szolgáltatásként. A megbeszélt ár tartalmazza a rendezvény (hang és fénytechnika, színpad, stb.), helyszínre való kitelepítését és elbontását is. Beleértve az esetleges felmerülő költségeket (üzemanyag, autópálya díj, stb.). Ezek a plusz költségek csak a Budapest és vonzáskörzetén kívül eső rendezvényeket érintik! Esküvői Dj minden esetre!A garantált hangulatért a többéves szakmai múlt, az empatikus gondolkodás és a megbízhatóság, együtt garancia az elvárásoknak megfelelő teljesítményre. Ami a folyamatos munkákat jelenti hétről hétre, a naprakész felkészülést követeli meg közönség és kluboktól függően. Ebbe beletartozik az emberismereti tényező illetve a zenei lexikális tudás is. A kapcsolatfelvételt követően, személyes találkozón egyeztetjük a megrendelés részleteit.Esküvőre Dj árak kedvezően, személyre szabva.Vegye fel velem a kapcsolatot Dj Richie 06309520320 www.djrichie.hu http://ujinfok.djrichie.hu  info@djrichie.hu
Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
  retro esküvő, esküvő dj
 Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!
 esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester,
Esküvőre Esküvői dj Richie Zeneszolgáltató és egyben ceremóniamester megrendelhető esküvőkre céges és privát rendezvényekre 80-as 90-es évek zenéivel Retro disco Latin Funky Dance Rock magyar slágerek Rádiós sikerek kívánság lista szerint is! - Richie Production Kft
Esküvőre esküvői dj Richie zeneszolgáltató és egyben ceremóniamester megrendelhető, esküvőkre, céges és privát rendezvényekre, a 80-as 90-es évek zenéivel. Retro disco, Latin Funky, Dance, Rock, magyar slágerek, Rádiós sikerek kívánság lista szerint is teljesülnek! A http://ujinfok.djrichie.hu és a http://www.djrichie.hu weboldalain Richie munkásságáról, tevékenységeiről és szolgáltatásairól tájékozódhatnak. Esküvő lépésről-lépésre gomb alatt olvashat az ünnepség lebonyolításáról. Esküvői zenéket hallgathat meg, események és stílusblokkok szerint a ceremóniától a lakodalom végéig. Részletesen leírja az esküvői dj szerepét, feladatait, vállalásait munkamenet és technikai szempontok szerint is árakkal mellékelve. Ezres nagyságrendben található képek, zenék és néhány videó az oldalon.
 esküvői, esküvő, esküvőidj, esküvőre dj, esküvőre zene, esküvői zene, zene esküvőkre, dj esküvőkre,dj, esküvőre, esküvői, zene esküvőkre, Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!
Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel szolgáltatásaimat!
A weboldalamon található bemutatkozómban leírt árak, csak tájékoztató jellegűek, nincsenek rögzített összegek, közösen alakíthatjuk ki!
Személyes beszélgetés folyamán, egyeztetjük az igényeiteket, zenei kívánság listát, tervezett forgatókönyvet, anyagi keretet stb.
Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és nem jelent plusz költséget a megrendelő számára.(események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint)
Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást nem vállalok!
A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha a lakodalom helyszínén, 200m-en belül lesz megtartva a szertartás.
A vacsora idejére kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzene szól. (Pl. Frank Sinatra, George Benson, Michael Buble)
Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül!
Retro Disco, Nosztalgia, Classic Funky, Latin, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitásai, magyar sikerek.
Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!
A bemutatkozóm háttérben, 33 év szakmai referencia áll!
A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást. Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas (opcionális) játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel. Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, videókat találhatsz, ha meglátogatod és belépsz a weboldalaimra! Vegyétek fel a kapcsolatot velem, kérjetek árajánlatot, rendeljetek meg!
Köszönettel Papp László Richárd - Dj Richie T:06309520320 www.djrichie.hu http://ujinfok.djrichie.hu E-mail: info@djrichie.hu djrichie@chello.hu

 További webcímeim:

HIBAÜZENET ESETÉN MÁSOLD A WEBCÍMEMET A BÖNGÉSZŐD CÍMSORÁBA!

https://facebook.com/djrichiepapa
http://www.eskovoidj-cm.com
http://www.eskuvoidj-cm.hu
 http://www.eskuvoredj.eu
http://www.djrichie.hu
 http://ujinfok.djrichie.hu
 http://www.richieproduction.hu
http://www.djesküvőre.hu
 http://www.esküvőredj.hu
 http://www.esküvőidjzene.hu
 http://www.esküvőredjzene.hu
 http://www.esküvőizene-disco.hu
 http://www.retrodjparty.hu
 http://www.esküvőre-dj-ceremóniamester.hu
 http://www.eskuvoi-retrodj.hu
 http://www.eskuvoi-dj-retroparty.hu
 http://www.dj-eskuvore.hu
 http://www.eskuvore-dj.hu
 http://www.retro-djparty.hu
 http://www.rendezvenyre-dj.hu
 http://www.eskuvore-retro-disco.hu
 http://www.eskuvoredj.euEsküvőre dj esküvőre dj esküvőre dj esküvőkre dj esküvőkre dj esküvőkre dj rendezvényre dj rendezvényre dj rendezvényre
esküvői dj esküvőre dj esküvőre dj rendezvényre dj essüvői dj esküvőre dj esküvőre disco rendezvényre disco esküvőre dj