ÚJ WEBOLDALAM, MÁR MOBILRA IS OPTIMALIZÁLVA. NÉZD MEG!

http://www.eskuvoidj-cm.com
http://www.eskuvoidj-cm.hu

Munkáimról friss tájékoztatás képekben és rövid leírásokkal itt:
*DJ*

https://www.facebook.com/djrichiepapa
*CM*
https://www.facebook.com/cmrichiepapaKedves Érdeklődő!

- Köszönöm, hogy meglátogattad a weblapomat!
- Érdemes minden gombra rákattintani a további információkért!
Képeket, videókat, zenéket, mixeket, árakat, zenekínálati listát is találhatsz közöttük.
- Tájékoztatlak, hogy vállalásaim közül, kiemelt tevékenységemnek tartom az esküvői DJ- zeneszolgáltatást és egyben a ceremóniamesteri feladatok ellátását.
- A ceremóniamesteri munka része a diszkó programomnak , és hangsúlyozom, hogy ezt nem a népies formában valósítom meg!
Megrendelőimnek ez a pluszszolgáltatásom nem jelent további költséget!
- A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is vállalom.
- Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, mint Retro Disco, Nosztalgia, Funky, Latin, Dance, magyar sikerek, valamint a fogadás és a vacsora idejére kellemes melódiákból összeállított háttérzene szól, megbeszélés szerint.
- Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
- Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!
- A bemutatkozóm háttérben, 38 év szakmai referencia áll!
- A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.
- Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel.- Kombinálni lehet a DJ és CM munkámat az élőzenéhez igazítva, hogy ne legyenek szünetek, a hangulat pedig szinten legyen tartva akkor is, amikor a zenekar pihen.
-Azokat a számokat is le tudom játszani a násznépnek, amiket kérnek, szeretnének hallani, de az együttes repertoárjában nem szerepelnek.
- Én, mint Dj mindig saját hang és fénytechnikát telepítek, így független maradhatok más fellépők technikai eszközeitől, nincs átállási idő, hangolás, stb.

- A szolgáltatásaim árai nem rögzítettek, végösszege a leendő házaspárok által tervezett keretösszeghez, elképzeléseikhez igazítható, amit közösen alakíthatunk ki.
- Várom, hogy bemutatkozhassak egy személyes találkozó alkalmával!

Üdvözlettel Papp László Richárd – Richie Production Kft.
Dj Richie, esküvői dj és ceremóniamester!
Tel:06/309 520 320  E-mail:info@djrichie.hu
 


Praktikus megoldás, 1 szolgáltatás díjáért: Dj és egyben modern ceremóniamester, minden fajta népies megnyilvánulás nélkül, kellő tapasztalattal, kontrolálható referenciákkal!

 

   


Üzleti linkkatalógus és linktár


 www.djrichie.hu http://ujinfok.djrichie.hu E-mail: info@djrichie.hu djrichie@chello.hu
 További webcímeim:

HIBAÜZENET ESETÉN MÁSOLD A WEBCÍMEMET A BÖNGÉSZŐD CÍMSORÁBA!

 
https://facebook.com/djrichiepapa
http://www.eskovoidj-cm.com
http://www.eskuvoidj-cm.hu
 http://www.eskuvoredj.eu
http://www.djrichie.hu
 http://ujinfok.djrichie.hu
 http://www.richieproduction.hu
http://www.djesküvőre.hu
 http://www.esküvőredj.hu
 http://www.esküvőidjzene.hu
 http://www.esküvőredjzene.hu
 http://www.esküvőizene-disco.hu
 http://www.retrodjparty.hu
 http://www.esküvőre-dj-ceremóniamester.hu
 http://www.eskuvoi-retrodj.hu
 http://www.eskuvoi-dj-retroparty.hu
 http://www.dj-eskuvore.hu
 http://www.eskuvore-dj.hu
 http://www.retro-djparty.hu
 http://www.rendezvenyre-dj.hu
 http://www.eskuvore-retro-disco.hu
 http://www.eskuvoredj.eu

-

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ JEGYESPÁR!
-
Praktikus megoldás, 1 szolgáltatás díjáért: Dj és egyben modern Ceremóniamester, minden fajta népies megnyilvánulás nélkül, kellő tapasztalattal, kontrolálható referenciákkal!
- Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel komplex szolgáltatásaimat!
ESKÜVŐI DJ ÉS EGYBEN CEREMÓNIAMESTER - DJ RICHIE
Alábbiakban olvashatjátok az általános bemutatkozómat - brosúrámat.

A weboldalamon található bemutatkozómban leírt árak, kizárólag tájékoztató jellegűek, nincsenek rögzített összegek. Az árakat minden esetben, egyedi igények és a költségkeret figyelembevételével, személyes megbeszélés alkalmával, közösen alakíthatjuk ki!
- Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is teljes egészében ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és fontos, hogy nem jelent többlet költséget a megrendelőim számára, mivel ez a műsorom része.(Események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint)

- Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást, kikérést, kísérgetést, felvonulást nem vállalok!
- Természetesen együtt tudok működni más, az általatok kiválasztott ceremóniamesterrel is, de szeretek egyedül dolgozni, saját kézben tartani az irányítást.
- Jómagam egész estére a Dj és egyben a CM szolgáltatást preferálom és ezt részletesen indokolni is tudom, viszont előfordul, hogy a pár alapjába véve élőzenében gondolkozik.
Ilyen esetekre is van kiegészítő javaslatom:
- Kombinálni lehet a DJ és CM munkámat az élőzenéhez igazítva, hogy ne legyenek szünetek, a hangulat pedig szinten legyen tartva akkor is, amikor a zenekar pihen.
- Azokat a számokat is le tudom játszani a násznépnek, amiket kérnek, szeretnének hallani, de az együttes repertoárjában nem szerepelnek.
- Én, mint Dj mindig saját hang és fénytechnikát telepítek, így független maradhatok más fellépők technikai eszközeitől, nincs átállási idő, hangolás, stb.  
-A vendégeitek, így sokkal többet kaphatnak az előzőkben ajánlott formában, mint ha csak az élő zene mellé egy natúr ceremóniamesteri munkát vállaló, szolgáltatót rendelnétek meg!
- FONTOS! Zenekar mellé, a Dj és egyben CM, a hang és fénytechnikáival együtt, nem drágább, mint az ismert ajánlatokban szereplő ceremóniamesteri díj!
- Tehát a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy egy közösen megbeszét árért kaptok az esküvőtökre egy ceremónia mestert és a zenekar szüneteire dj műsort, komplett technikával.
- Az est folyamán ti, mint megrendelők mondjátok meg, hogy milyen időarányban, felosztásban szerepeljen az együttes, illetve a dj! (Arányokon menet közben is lehet változtatni.)
- Kívánság szerint fellépőkkel, Slide Show-val, esetleg Karaoke műsorral, Videó Disco-val is színesíthető az aktuális rendezvény!
- A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha az a lakodalom helyszínén, vagy Kb. 200m-en belül lesz megtartva a szertartás.
- A vacsora idejére, beszélgetést lehetővé téve, kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzenéket játszok.A felvételek eredeti verziókban hallhatók! (George Benson, Sade, Frank Sinatra, Michael Buble, Glenn Miller és sokan mások.)
- Műsoraim alatt, minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül!Classic-Funky, RnB, Latin, Retro Disco, Nosztalgia, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitások, magyar sikerek. Minden felvétel eredetiben szólal meg!
- Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, leadott lista szerint is!
- Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
- Választható, professzionális hang és fénytechnikát telepítek a ceremónia és a vacsora-buli helyszínére.
- A bemutatkozóm háttérben, 34 év szakmai referencia áll!
- Sikeres zenék mellett, a vendégekkel mikrofonon keresztül kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.
- Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas, opcionális, játékokat ajánlok, (Nélkülözve a népies megnyilvánulásokat!).  Lehetséges játékokat is előre egyeztetem a megrendelőimmel.
- Tehát mindazoknak ajánlom szolgáltatásaimat, akiknek fontos, hogy a vegyes korosztályú és ízlésű vendégeik esküvőjük napján, eyaránt jól érezzék magukat a változatosan összeállított, kellemes minőségben hangosított, szünetek, unalmas percek nélküli zenéktől!
- Előleget nem kérek, a teljesítés napján, a helyszínen szoktak kifizetni a szerződésben megállapodottak szerint.
- Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, mixeket, videókat találhattok weboldalaimon!
- Ellenőrizhető, megbízható szolgáltatókat válasszatok!
- Szükség esetén helyszíneket, továbbá profi fotóst és videós-operatőrt is tudok ajánlani.
- Esküvőtökre nyugalmat biztosítok a kulturált, zökkenőmentes lebonyolítással és feledhetetlen hangulatot, melyre hosszú évek után is szívesen emlékeztek majd vissza a meghívottakkal együtt!
Ismerjük meg egymást személyesen is!
-
(A rendezvények teljes időtartama alatt, én, vagy az általam ajánlott kolléga is egyedül, egy személyben látja el a Dj és CM feladatokat!Vannak olyan dátumok, amikre több érdeklődés is érkezhet hozzám. Az a pár, akikkel korábban már beszéltem és, ha esetleg megrendelnek, övéké a prioritás, de tudok nektek és a többi jegyespárnak is még segítséget adni, más szolgáltatót ajánlani, a több éve velem együtt dolgozó Dj-k közül (3fő), akik hasonló felfogásban és minőségben teljesítik a megbízásokat, mint én magam! Amikor engem lefoglalnak, akkor az aktuális "helyettesem" személyes bemutatását követően, a megállapodást és annak részleteit is felügyelem, segítem!)
-
Budapesti vagyok, 20Km-en belül nem kérünk szállítási díjat. Távolabbra, szállítási költségként is csak annyit számolunk fel, amennyi a tényleges kiadásunk!(Diesel üzemanyag + pálya díj) Nem számolunk amortizációt, felárat! Átlagban 10l fogyasztású, WW transporter kis teherautóval szállítjuk a berendezéseimet. 

-
- Köszönöm, hogy meglátogattad a weblapomat!
- Érdemes minden gombra rákattintani a további információkért!
Képeket, videókat, zenéket, mixeket, árakat, zenekínálati listát is találhatsz közöttük.
- Tájékoztatlak, hogy vállalásaim közül, kiemelt tevékenységemnek tartom az esküvői DJ- zeneszolgáltatást és egyben a ceremóniamesteri feladatok ellátását.
- A ceremóniamesteri munka része a diszkó programomnak , és hangsúlyozom, hogy ezt nem a népies formában valósítom meg!
Megrendelőimnek ez a pluszszolgáltatásom nem jelent további költséget!
- A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is vállalom.
- Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, mint Retro Disco, Nosztalgia, Funky, Latin, Dance, magyar sikerek, valamint a fogadás és a vacsora idejére kellemes melódiákból összeállított háttérzene szól, megbeszélés szerint.
- Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
- Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!
- A bemutatkozóm háttérben, 33 év szakmai referencia áll!
- A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.
- Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel.
- A szolgáltatásaim árai nem rögzítettek, végösszege a leendő házaspárok által tervezett keretösszeghez, elképzeléseikhez igazítható, amit közösen alakíthatunk ki.
- Várom, hogy bemutatkozhassak egy személyes találkozó alkalmával
!

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ JEGYESPÁR!
-
Praktikus megoldás, 1 szolgáltatás díjáért: Dj és egyben modern Ceremóniamester, minden fajta népies megnyilvánulás nélkül, kellő tapasztalattal, kontrolálható referenciákkal!

-

- Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel komplex szolgáltatásaimat!

ESKÜVŐI DJ ÉS EGYBEN CEREMÓNIAMESTER - DJ RICHIE

Alábbiakban olvashatjátok az általános bemutatkozómat - brosúrámat.

A weboldalamon található bemutatkozómban leírt árak, kizárólag tájékoztató jellegűek, nincsenek rögzített összegek. Az árakat minden esetben, egyedi igények és a költségkeret figyelembevételével, személyes megbeszélés alkalmával, közösen alakíthatjuk ki!
- Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is teljes egészében ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és fontos, hogy nem jelent többlet költséget a megrendelőim számára, mivel ez a műsorom része.(Események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint)

- Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást, kikérést, kísérgetést, felvonulást nem vállalok!
- Természetesen együtt tudok működni más, az általatok kiválasztott ceremóniamesterrel is, de szeretek egyedül dolgozni, saját kézben tartani az irányítást.

- Jómagam egész estére a Dj és egyben a CM szolgáltatást preferálom és ezt részletesen indokolni is tudom, viszont előfordul, hogy a pár alapjába véve élőzenében gondolkozik.

Ilyen esetekre is van kiegészítő javaslatom:
- Kombinálni lehet a DJ és CM munkámat az élőzenéhez igazítva, hogy ne legyenek szünetek, a hangulat pedig szinten legyen tartva akkor is, amikor a zenekar pihen.
- Azokat a számokat is le tudom játszani a násznépnek, amiket kérnek, szeretnének hallani, de az együttes repertoárjában nem szerepelnek.
- Én, mint Dj mindig saját hang és fénytechnikát telepítek, így független maradhatok más fellépők technikai eszközeitől, nincs átállási idő, hangolás, stb.  
-A vendégeitek, így sokkal többet kaphatnak az előzőkben ajánlott formában, mint ha csak az élő zene mellé egy natúr ceremóniamesteri munkát vállaló, szolgáltatót rendelnétek meg!
- FONTOS! Zenekar mellé, a Dj és egyben CM, a hang és fénytechnikáival együtt, nem drágább, mint az ismert ajánlatokban szereplő ceremóniamesteri díj!
- Tehát a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy egy közösen megbeszét árért kaptok az esküvőtökre egy ceremónia mestert és a zenekar szüneteire dj műsort, komplett technikával.
- Az est folyamán ti, mint megrendelők mondjátok meg, hogy milyen időarányban, felosztásban szerepeljen az együttes, illetve a dj! (Arányokon menet közben is lehet változtatni.)
- Kívánság szerint fellépőkkel, Slide Show-val, esetleg Karaoke műsorral, Videó Disco-val is színesíthető az aktuális rendezvény!

- A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha az a lakodalom helyszínén, vagy Kb. 200m-en belül lesz megtartva a szertartás.

- A vacsora idejére, beszélgetést lehetővé téve, kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzenéket játszok.

A felvételek eredeti verziókban hallhatók! (George Benson, Sade, Frank Sinatra, Michael Buble, Glenn Miller és sokan mások.)

- Műsoraim alatt, minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül!

Classic-Funky, RnB, Latin, Retro Disco, Nosztalgia, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitások, magyar sikerek. Minden felvétel eredetiben szólal meg!

- Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, leadott lista szerint is!

- Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.

- Választható, professzionális hang és fénytechnikát telepítek a ceremónia és a vacsora-buli helyszínére.

- A bemutatkozóm háttérben, 34 év szakmai referencia áll!

- Sikeres zenék mellett, a vendégekkel mikrofonon keresztül kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.

- Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas, opcionális, játékokat ajánlok, (Nélkülözve a népies megnyilvánulásokat!).  Lehetséges játékokat is előre egyeztetem a megrendelőimmel.

- Tehát mindazoknak ajánlom szolgáltatásaimat, akiknek fontos, hogy a vegyes korosztályú és ízlésű vendégeik esküvőjük napján, egyaránt jól érezzék magukat a változatosan összeállított, kellemes minőségben hangosított, szünetek, unalmas percek nélküli zenéktől!

- Előleget nem kérek, a teljesítés napján, a helyszínen szoktak kifizetni a szerződésben megállapodottak szerint.

- Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, mixeket, videókat találhattok weboldalaimon!

- Ellenőrizhető, megbízható szolgáltatókat válasszatok!
- Szükség esetén helyszíneket, továbbá profi fotóst és videós-operatőrt is tudok ajánlani.

- Esküvőtökre nyugalmat biztosítok a kulturált, zökkenőmentes lebonyolítással és feledhetetlen hangulatot, melyre hosszú évek után is szívesen emlékeztek majd vissza a meghívottakkal együtt!

Ismerjük meg egymást személyesen is!
-
(A rendezvények teljes időtartama alatt, én, vagy az általam ajánlott kolléga is egyedül, egy személyben látja el a Dj és CM feladatokat!

Vannak olyan dátumok, amikre több érdeklődés is érkezhet hozzám. Az a pár, akikkel korábban már beszéltem és, ha esetleg megrendelnek, övéké a prioritás, de tudok nektek és a többi jegyespárnak is még segítséget adni, más szolgáltatót ajánlani, a több éve velem együtt dolgozó Dj-k közül (3fő), akik hasonló felfogásban és minőségben teljesítik a megbízásokat, mint én magam! Amikor engem lefoglalnak, akkor az aktuális "helyettesem" személyes bemutatását követően, a megállapodást és annak részleteit is felügyelem, segítem!)

-
Budapesti vagyok, 20Km-en belül nem kérünk szállítási díjat. Távolabbra, szállítási költségként is csak annyit számolunk fel, amennyi a tényleges kiadásunk!

(Diesel üzemanyag + pálya díj) Nem számolunk amortizációt, felárat! Átlagban 10l fogyasztású, WW transporter kis teherautóval szállítjuk a berendezéseimet.

Esküvőre Dj a megrendelő igénye szerint. Amikor a jegyesek elhatá
rozzák, hogy esküvőre Dj -t szeretnének, akkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy kellő tapasztalattal, ellenőrizhető referenciával, minőségi szolgáltatással rendelkező esküvői Dj -t válasszanak. Megfelelő döntés esküvőre a dj, mert egy igazi esküvői dj a legtöbb szolgáltatást nyújtja esküvőkön és mindent magas színvonalon! Tehát esküvőkre, esküvői dj, egész évben igénybe vehető! Profi módon kell felkészülni egy, egy rendezvényre! A szolgáltatás megelégedésre való teljesítése naprakészséget követel meg az esküvői dj-től, több zenei stílusban, jó helyzetfelismerő és problémamegoldó készséget, valamint empátiát, és rugalmasságot is. Mindezek mellett érdemes szem előtt tartani, hogy, amikor esküvőre dj -t rendel, az egy kommunikatív, jó humorú, közvetlen, improvizálásra képes, közönség centrikus ember legyen, hogy az est folyamán a ceremóniamesteri feladatokat is ellássa. A technikai felkészültség, és tudás is elengedhetetlen kelléke az esküvői dj-nek! esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester Rendeljen esküvőre Dj -t! Ceremóniamestert és esküvői Dj-t!
Az ajánlatok válogatását követően, a megfelelő szolgáltató kiválasztásában, a személyes szimpátia segíti a házasulandókat leginkább, hogy számukra a legideálisabb esküvői Dj -t kérjék meg életük e fontos eseményekor a jó hangulat megteremtésére, a programok lebonyolítására. Rendeljen esküvőre dj -t, aki egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátja! Amiket ajánlani tudok részemről: Az a piacihoz és a megrendelő költségkeretéhez igazított kedvező áraim, alkalmazkodok, a megrendelőim kívánságaihoz, eleget teszek a vendégek kívánságainak a hangulat érdekében. Tapasztalt esküvői Dj, sok minőségi referenciával, aki mellett a násznép felhőtlenül szórakozhat. Naprakészség elengedhetetlen része a megbízások vállalásakor! Különböző zenei stílusban kell jártas lenni, ismerni az előadókat, szerzeményeiket!
Az esküvői dj tapasztalataim szerint főleg a 80-as, 90-es évek zenéivel szórakoztatja közönségét, kiegészítve az aktuális, de ismert slágerekkel!
Szolgáltatásom alapvető része a teljes hang és fénytechnika telepítése. üzemeltetése, műsorvezetés, konferálás és a ceremóniamesteri feladatok ellátása, melyekhez hivatalos ORI műsorvezetői és OSZK 'A' kategóriás dj engedélyekkel rendelkezem, immáron 34 éves szakmai gyakorlat mellett!
Segítséget nyújthatok a házassági ceremónia zenei listájának összeállításában, szükség szerint a zenék bejátszásában, hangosításában is.
Az esküvői vacsorát követő táncos mulatság, lakodalom alatt teljesítem a résztvevő vendégek kívánságait, lejátszásra kerülnek a megrendelővel előre egyeztetett zeneszámok.
Az est programjaihoz alkalmazkodok, mint menyasszonytánc, esküvői játékok levezetése, tortavágás, stb. Esküvői rendezvény lebonyolítása Dj Richie-vel!
Minden megrendelés személyes találkozót, egyedi megállapodást igényel, így az árak a költségkeret szerint változhatnak. A műsorvezetésen és konferáláson túl, természetesen a szolgáltatások köre is bővülhet a megrendeléstől függően. Így lehetőség van karaoke show megvalósítására az est menetéhez igazítva, valamint konga és mixer bemutató is megrendelhető kiegészítő szolgáltatásként. A megbeszélt ár tartalmazza a rendezvény hang és fénytechnika, dj pult, helyszínre való kitelepítését és önerőből való elbontását is, beleértve az esetleges felmerülő járulékos költségeket, mint üzemanyag, autópálya, technikusi díjakat. Ezek a plusz költségek csak a Budapest és vonzáskörzetén kívül eső rendezvényeket érintik! 20 Km-en belül nem számolunk szállítási költséget. "Hangulat garanciámért" a többéves szakmai múlt, az empatikus gondolkodás és a megbízhatóság, együtt ad biztosítékot megrendelőimnek, partnereimnek. Hozzátartozik az emberismereti tényező illetve a zenei lexikális tudás is. Az ajánlat és a bemutatkozó megírását  követően, személyes találkozón egyeztetjük a megrendelés részleteit. Esküvőre, céges és privát rendezvényekre a dj árakat, kedvezően, személyre szabva kapja meg az érdeklődő. Megfelelő, jó döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legtöbb szolgáltatást nyújtja magas színvonalon! Tehát esküvői dj, esküvőkre, céges és privát rendezvényekre is! A jó megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés! A dj árak, esküvőre disco költség hatékony választás, főleg, ha a dj egyben ceremóniamesteri feladatkört is el tudja látni!. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot Dj Richie 06309520320 www.djrichie.hu http://ujinfok.djrichie.hu
info@djrichie.hu
dj, esküvőre, esküvői, esküvő, esküvőidj, esküvőre dj, esküvőre zene, esküvői zene, zene esküvőkre, dj esküvőkre, dj, esküvőre, esküvői, esküvő, esküvőidj, esküvőre dj, esküvőre zene, esküvői zene, zene esküvőkre, dj

A http://ujinfok.djrichie.hu és a Dj Richie.hu weboldalon Richie munkásságáról, tevékenységeiről és szolgáltatásairól tájékozódhatnak. Esküvő lépésről lépésre, Esküvői zenéket hallgathat meg események és stílusblokkok szerint a ceremóniától a lakodalom végéig. Részletesen leírja az esküvői dj szerepét, feladatait, vállalásait munkamenet és technikai szempontok szerint is árakkal mellékelve. Ezres nagyságrendben található képek, zenék és néhány videó az oldalon. Az mp3-as zenék letölthetők. Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!
Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel szolgáltatásaimat!
A weboldalamon található bemutatkozómban leírt árak, csak tájékoztató jellegűek, nincsenek rögzített összegek, közösen alakíthatjuk ki!
Személyes beszélgetés folyamán, egyeztetjük az igényeiteket, zenei kívánság listát, tervezett forgatókönyvet, anyagi keretet stb.
- Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és nem jelent plusz költséget a megrendelő számára . (események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint.....)
Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást nem vállalok!
- A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha a "lakodalom" helyszínén (200m-en belül) lesz megtartva a szertartás.
- A vacsora idejére kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzene szól.
- Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül! Retro Disco, Nosztalgia, Classic Funky, Latin, Dance, napjaink rádiós aktualitásai, magyar sikerek.
- Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
- Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!
- A bemutatkozóm háttérben, 33 év szakmai referencia áll!
- A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.
- Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas (opcionális) játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel.
- Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, videókat találhatsz, ha meglátogatod és belépsz a weboldalamra!
http://ujinfok.djrichie.hu
www.djrichie.hu
Amikor a zeneszolgáltatók között válogat, akkor keresse az esküvői dj -ket! Az esküvőjén nyugalomba lehet, ha esküvői dj-t választ!
Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
Kedves Érdeklődő!
- Köszönöm, hogy meglátogattad a weblapomat!
- Érdemes minden gombra rákattintani a további információkért!
Képeket, videókat, zenéket, mixeket, árakat, zenekínálati listát is találhatsz.
- Tájékoztatlak, hogy vállalásaim közül, kiemelt tevékenységemnek tartom az esküvői DJ- zeneszolgáltatást és egyben a ceremóniamesteri feladatok
ellátását.
- A ceremóniamesteri munka része a diszkó programomnak , és hangsúlyozom, hogy ezt nem a népies formában valósítom meg!
Megrendelőimnek ez a pluszszolgáltatásom nem jelent további költséget!
- A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is vállalom.
- Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, mint Retro Disco, Nosztalgia, Funky, Latin, Dance, magyar sikerek, valamint a fogadás és a vacsora idejére kellemes melódiákból összeállított háttérzene szól.
- Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
- Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!
- A bemutatkozóm háttérben, 32 év szakmai referencia áll!
- A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.
- Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel.
- A szolgáltatásaim árai nem rögzítettek, végösszege a leendő házaspár által tervezett keretösszeghez, elképzeléseikhez igazítható, amit közösen alakíthatunk ki.
- Várom, hogy bemutatkozhassak egy személyes találkozó alkalmával!
Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!

Üdvözlettel Papp László Richárd – Richie Production Kft.
Dj Richie, esküvői dj és ceremóniamester!
Tel:06/309 520 320
E-mail:info@djrichie.hu
Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.

Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel szolgáltatásaimat.
- A lejjebb olvasható "ismertetőmben", csak az általános bemutatkozóm szerepel, nem teljes körű a tájékoztatás.
- Ahhoz, hogy a részleteket megismerjük, látnom kéne majd a hangosítási helyszínt, legalább képeken, (Alapterület, belmagasság, elrendezés, akusztika miatt.)
- Ha nektek is megfelel, akkor egy személyes bemutatkozás alkalmával pontosítsuk majd az árakat, anyagi keretet, elképzeléseket. (ceremónia, nyitó tánc, forgatókönyv....)
- Addig is tekintsétek meg weboldalaimat, az ott található referencia képeket, leírásoka zenéket, videókat.
- Szolgáltatásaim számát, annak végleges költségét, az általatok tervezett összeghez tudom igazítani!
- A megállapodott ár mértéke nem befolyásolja a műsorom minőségét!
- Bízom benne, hogy a zenével kapcsolatos fontosabb kérdésekre, már ez a levelem is segítségetekre lesz.
Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!
- A rendezvény tényleges kezdete előtt, minimum két órával korábban érkezünk a helyszínre, a berendezések összeszerelése, hangpróbák érdekében.
- A vendégek érkezésekor, már nem végzünk, technikusi munkákat.
- Esküvőkön, céges partikon a műsort megelőzően, kellemes, halk, háttér - vacsorazenét szoktam bejátszani.(Smooth Jazz, George Benson, Frank Sinatra, Clyderman örökzöldek, TimeLife Music.)
- A disco - táncos programrészben folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat!
- Mindvégig táncolható, közismert, énekelhető slágereket forgatok, változatos, igazi bulizós zenéket, a megrendelővel egyeztetve.
- Stílus szerint ezek lehetnek RETRO, LATIN, FUNKY, R'n'B, DANCE, ROCK, ROCK'N'ROLL, RETRO, NOSZTALGIA zenék és a napi aktualitások, rádiós sikerek.
- Menyasszony tánc alatt, klasszikus, mulatós zenei összeállítás szólhat.
- Lehetőség van előzetesen listát leadnotok, melyben szerepelnek a kötelező kívánságok és a tiltott zenék, stílusok is.
- Alkalmazkodva az est jellegéhez a műsoromat és a rendezvény programjait konferálom, a közönséggel mikrofonon keresztül kapcsolatot tartok.
- Az esküvő folyamán a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom és ez a megrendelőnek nem jelent további kiadást!
(események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása)
- Budapest és környékén tartott esküvőket, rendezvényeket többnyire 70-100 ezer Ft. között vállalom, a szükséges technikától függően.
A megadott ár, szállításon kívül, az összes költséget tartalmazza. Hang és fénytechnikát, a fellépti díjat, technikusi díjakat.
- Budapesti vagyok, 20 Km-es távolságig nem számolunk szállítást! 20 Km-en túl is, csak a tényleges üzemanyag és autópálya díj költségével növekszik a megállapodott összeg.
- Nem szoktam előleget - foglalót kérni, a teljesítés napján kell csak fizetni.
- A műsor hossza nem változtatja meg a megbeszélt összeget, nem fog többe kerülni, ha tovább tart a rendezvény a tervezett időpontnál!
- További látvány berendezések, hangeszközözök, műsorok, (mint pl. karaoke)... igénylése mellett, növekedhetnek a költségek.
- Helyszíneket, profi fotóst és videós-operatört is tudok ajánlani referenciával, stúdió minőségben!
- Amennyiben ajánlatom elnyeri tetszéseteket, úgy a részletek leírásával, műsorszerződésben rögzítjük a megrendelést - vállalásokat.
Üdvözlettel Papp László Richárd - dj Richie Tel:06/309520-320
Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester,
-
esküvőre dj,esküvői dj,dj esküvőre,esküvő dj,esküvőre dj árak,esküvőre disco,diszkó,árajánlat, retró,retro dj,esküvői zene,esküvőre zene,esküvői buli,party dj,disc jockey,rendezvény,retro party,rendezvény,retro disco,céges party,dj esküvőre,céges buli,privát party,esküvőre lemezlovas,esküvői,referencia anyag,zenelista,rendezvényre dj, lemezlovas,kívánságok,lemezbemutató,hangulatfelelős, bulizenék,ceremóniamester,privát party,privát parti,esküvő djvel, karácsony djvel,szilveszter djvel,80 as 90 es éve Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!

Weboldal leírása:
Dj Richie.hu weboldalon Richie munkásságáról, tevékenységeiről és szolgáltatásairól tájékozódhatnak. Részletesen leírja az esküvői dj szerepét, feladatait, vállalásait munkamenet és technikai szempontok szerint is árakkal mellékelve. Ezres nagyságrendben található képek, zenék és néhány videó is az oldalon. Az mp3-as zenék ingyen letölthetők, (Nem fájlcserélő az oldal!) különböző stílusú mixe hallgathatók. A képek az évek során összegyűlt
referencia helyszíneiről készültek, ezek folderekben találhatók és a buliképek menügomb alatt nézhetik meg őket (esküvők, partik innen-onnan, dj Richie részekre bontva) Letölthető bianco szerződést is, tájékozódhat a zenei stílusokról Retró, Funky, Latin, Rock, Magyar slágerek, aktualitások, rádiós sikerek, stb. Megtalálhatja az érdeklődő Papp László Richárd - dj Richie elérhetőségeit, névjegykártyáját, partnereit, a linkek bannerek gomb alatt további releváns oldalakat tekinthet meg. Olvashatja Richie biográfiáját, referencia listáját, fellépéseit,
megrendelhetőségeit árakkal mellékelve, írhat a vendégkönyvébe. Hosszú időn keresztül hallgathat zenéket, mert a 39 db, különböző stílusú mixei, darabonként 80 perc hosszúak. Az új infók: Klikk! gombra kattintva a legfrissebb információkat olvashatja, közvetlen linkek segítségével jut el videóihoz, esküvői és party képeihez, letölthető és hallgatható zenéihez és további weboldalaira. Jó szórakozást kínál és teljes körű tájékoztatást nyújt a látogatók részére a lemezlovas-dj, disc-jockey munkákról, kivitelezésről, árakról.
mikor a zeneszolgáltatók között válogat, akkor keresse az esküvői dj -ket! Az esküvőjén nyugalomba lehet, ha esküvői dj-t választ! Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
esküvőre, esküvői, esküvőkre, esküvői dj, esküvőkre dj, esküvői disco, esküvőre disco, esküvői zene, esküvőre zene, dj esküvőre, dj zene, dj disco, esküvői discos, esküvőre zeneszolgáltatás,
zeneszolgáltatás esküvőkön, zeneszolgáltatás esküvőkre, zeneszolgáltatás esküvői dj-vel, esküvői zene esküvőkön dj-vel, dj zeneszolgáltatásai esküvőkön, Esküvőre jó döntés az esküvői dj!
Ez nem egy szokványos weboldal! Grafikailag egyedi megoldásokkal rendelkezik, látványos flash keverve van a html oldalakkal. A Design ötletét fantasztikus filmek adták. Visszaköszön a belépő kép az X-men-ből, a nyitó kép a Stargate-ből, az effektek a Star
Wars filmekből-játékból :) Az egész oldal megjelenése izgalmas, időigényes a bejárása. Ezt rövidíti meg a nyitó képen található piros csillagra való kattintás. Rövidített szolgáltatási bemutatkozó-ajánlat: Dj Richie - Disco Esküvőkön a Ceremóniamesteri feladatokat is ellátom. Minden korosztályt táncolható, énekelhető,
ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban! Retro-Nosztalgia, Funky, Latin, Dance, magyar sikerek, plusz (A fogadás és a vacsora idejére háttérzenék szólnak) Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat. Háttérben 32 év szakmai referencia áll! A megállapodás végösszege az Önök által tervezett
keretösszeghez, elképzeléseik szerint alakíthatók, közös megegyezéssel! Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
esküvőre, esküvői, esküvőkre, esküvői dj, esküvőkre dj, esküvői disco, esküvőre disco, esküvői zene, esküvőre zene, dj esküvőre, dj zene, dj disco, esküvői discos, esküvőre zeneszolgáltatás,
zeneszolgáltatás esküvőkön, zeneszolgáltatás esküvőkre, zeneszolgáltatás esküvői dj-vel, esküvői zene esküvőkön, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester,esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester,Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben! Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön!
Az alábbiakban olvashatod, hogy miként bonyolítok le egy esküvőt DJ és egyben Ceremóniamesterként:
1Amikor az anyakönyvvezető a helyszínre kijön, akkor a szertartás hangosításában, zenék bejátszásában, összeállításában is tudok segíteni.(várakoztató zenék, bevonuló, aláíró, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, gratulációs zenék.) Gratulációk után, a pár fotózkodása, csokor eldobása, esetleg még lufis levélposta eregetés, majd a násznép beterelése a vacsora helyszínére.
2.- Vezeték nélküli mikrofonba köszönetet mond a vendégeinek a pár. Mikrofon körbeadása, ha lesz köszöntő mondó. - Aperitif felszolgálása...
3.- Előzetesen tájékoztatom a vendégeket a várható eseményekről, majd jó étvágyat kívánunk a vacsorához. Szólok a teremfőnöknek, hogy tálalhatnak - levest
Itt változhat az esemény, ha a leves után is tányérszervizes a kiszolgálás, vagy büférendszerű - svédasztalos. Svédasztalosnál bátorítom a vendégeket, hogy szolgálják ki magukat. A vacsora alatt szoktam játszani háttérzeneként a régi, bevált melódiákat (Frank Sinatra, George Benson, Gran Miller és egyéb LifeTime zenék) Amennyiben lesz vetítés a párról, (általában közvetlenül a vacsora után szokott lenni) lesz projektor vászon, (Tudok hozni mindent! - opcionális), úgy a vacsora
alatt, a stílusnak megfelelően vetíthetek koncertfilmeket, retró videómixeket, gyerekek szedálásaérdekében pedig rajzfilmeket is :)
4.- Vacsora után a vendégekhez szólok... - vetítés, vagy és nyitótánc következik.
5.-Indul a buli (Lendületes ismert külföldi és magyar latin zenékkel indítok, majd twist, rock'n' roll muzsikák után 3-4 szám lassú pihentető felvételt forgatok, de ekkor jön az első esküvőre jellemző program rész.... (Azok táncoljanak tovább, akik legalább egy éve házasok...akik, 5 éve, 10 éve 15, 20, 25...40 éve...a legidősebb házaspárnak gratulálunk (többnyire nagymama és nagypapa) és kívánunk az ifjú párnak is legalább ilyen hosszú és boldog házasságot!
6.- Szünet nélkül pörgés tovább a 80-as 90-es évek slágereivel és a közönség kívánság zenéivel!
7.- Kb. este 10-11 óra felé érkezik a torta. Megfelelő módon felkészülnek a vendéglátók, én felkonferálom, zenével betolják a tánctér közepére a finomságot.
A rítus szerint a feleség és férj közösen megmetszik a tortát, majd az első falatot a feleség a férj szájába helyezi -Taps.
Én megkérem a személyzetet, hogy szeleteljék fel a tortát, a vendégeket, pedig, hogy fáradjanak a desszert tányérúkkal a torta kocsihoz.
Ilyenkor szoktam háttérzeneként egy kis keringőt játszani, szokták kedvelni és az idősebbek táncra is perdülnek.
8.- Jön az első játék. Max 10 perc (opcionális) Annak érdekében, hogy a torta elfogyasztása, ne fullassza unalomba az estét, meg szoktam kérni a közönséget, hogy álljanak fel az asztalaiktól és fáradjanak a tánctér széléhez. Az ifjú párt megkérem, hogy üljenek le a tánctér közepén elhelyezett székekre, egymásnak háttal és cseréljenek úgy cipőket, hogy mindkettőjüknél legyen egy női és férfi lábbeli. (A lényeg, hogy általam feltett, nem zavarba ejtő kérdésekre kell válaszokat adni.) Kulturált módon levezetve, szeretik ezt a párok és a közönség is. Kérdésre felelve, azonos színű cipők feltartása a jó válasz - taps, ujjongás, rosszválasz esetén is hasonlóan tesz a közönség, mert a vendégek úgy tudják, hogy hibázás esetén fejenként a párnak meg kell inni egy általuk előre kiválasztott felest... NEM KELL MEGIJEDNI! :)
Valakik ezt bevállalják, de én szoktam javasolni, hogy célszerű a színezett "kamu" ital alkalmazása. A közönség maradhat abban a tudatba, hogy "szegények, de bírják" stb. :) Taps-székeket félretolva indul tovább a buli, tánc! Magamat idézve: "a folyékony bátorság szintjének megfelelő zenékkel"
9.- Még éjfél előtt - Menyasszonytánc (Esetleges ajándékozások után a megrendelő választása szerint pénzes, vagy imitált menyasszonytánc)
A pénzes egyértelmű, az imitált csak a hagyomány érdekében történik. Lehet kitöltött, érvényes Lottó szelvényekkel, vagy sorsjegyekkel is táncolni.) Felhívom a násznép figyelmét a menyasszonytánc kezdetére, valamelyik barátot, vagy rokont felkérünk a leterített, gyűjtő edény tartására-vigyázására. A menyasszonytánc alatt, klasszikus odaillő zenéket játszok! pl. Most kezdődik a tánc, Lakodalom van a mi utcánkba, Száz forintnak ötven a fele, Hosszú fekete haj, stb.
Addig, míg a pár átöltözik és vissza nem tér, néhány számot még játszhatok a mulatós zenékből, ha igény van rá.
10.- Visszatérés után Köszöntjük ismét az ifjú párt! - Buli, tánc... Ha lesz, akkor értesítem a vendégeket az éjféli vacsora lehetőségére, de maga a bulit nem állítom meg!
11.- Hajnali egy óra körül. Ha a megrendelő is úgy látja, akkor jöhet a második játék. "Hintó mese." A pár által kiválasztott 7 játékosra és saját magukra lesz szükség a játék lebonyolítására. Összesen tehát 9-en vesznek részt a játékban, 9db székre ülve, a többiek körben állva nézik az eseményt és örülnek! :)
A játék szereposztása: 2db ló,1 kocsis, 4 kerék, királynő és király. Olvasom a mesét, aki hallja a megszemélyesített nevét, mint ló, vagy kerék stb., annak fel kell azonnal a székről állnia, ha nem teszi az hibázik és ezért innia kell! Akkor is innia kell, ha nem az Ő nevét mondom ki és mégis feláll. (Nyílván "szivatós" módon olvasom fel a mesét.) Általában röhögés közepette zajlik ez a játék. Mind egy kis dugattyúk, úgy mozognak a játékosok a mese folyamán. Max. időtartam 10-12 perc. (Ez is opcionális, vagy lesz, vagy nem.)
12.- Záróráig tartandó bulizás, a pár ünneplése, tánc a legkülönbféle stílusú régi és új zenékkel.
A fentiekben írtak, természetesen változhatnak a megrendelők kívánságai szerint más programokkal kiegészítve, vagy események elhagyásával is!
Rugalmasan szoktam kezelni a megrendeléseket.
esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester
A rendezvény alatt elvárható, kultúrált öltözetben jelenek meg, de nem öltönyben, szmokingban, vagy frakkban dolgozok!
- A múltkori és a mostani hosszas levelemből is kiderülhet, hogy technikailag is felkészülten, gyakorlattal rendelkezve vállalom el a megbízásaimat.
Dj és egyben ceremóniamester is??? Ne egy le - fel rohangáló, izgatott, munkájától elhalmozott, széteső emberre gondoljatok!
Lehet ezt jól tervezetten, lazán és elegánsan is végezni!
Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
esküvőre, esküvői, esküvőkre, esküvői dj, esküvőkre dj, esküvői disco, esküvőre disco, esküvői zene, esküvőre zene, dj esküvőre, dj zene, dj disco, esküvői discos, esküvőre zeneszolgáltatás,
zeneszolgáltatás esküvőkön, zeneszolgáltatás esküvőkre, zeneszolgáltatás esküvői dj-vel, esküvői zene esküvőkön
Ebből az írásomból többnyire megismerhetted, hogy én miként vezetek le egy esküvőt, dj és egyben ceremóniamesterként.
A megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
Az én komplett szolgáltatásommal meg lehet spórolni egy eléggé borsós CM-i fellépti összeget!
Én is ismerek kulturált, megfelelő, hivatásos ceremóniamestereket. Eléggé sokan vannak közöttük viszont ripacsok, olyanok, akik akkor is beszélnek amikor nem kéne, jópofáskodnak, nem megfelelő időközönként tartanak "szünetet", megtörik az estét, bénáznak.
Túlzott tevékenységükkel akarnak igazolást szerezni arra, hogy miért kérik a tiszteletdíjukat.
Más a helyzet, ha egy kellemes svádájú barát, hozzátartozó vállalja el a feladatok koordinálását. Képes a rendezvény végéig ellátni ezt a fajta munkát.
A vőfély nagyban különbözik a CM-től, bár néhány dologban átfedés mutatkozik.
Vőfélyt hagyományos, vidéki lagziban szoktak alkalmazni, manapság egyre kevesebb számban.
Szeretném megjegyezni, hogy profi fotóst és videóst is tudok ajánlani, ismereteim szerint kedvezőbb áron, mint az interneten találhatók!
- Zenekarral, vagy akár karaokeval is bővíthető az est programja, de már említettem, hogy néha a kevesebb a több!
Remélem, hogy nagyjából be tudtam mutatni, hogy én miként végzem a DJ és CM munkámat az esküvőkön!
Esküvők, céges és privát rendezvények profi Dj -vel, helyszínre telepített komplett hang és fénytechnikával. Esküvői Dj közreműködésével, biztos siker koronázza majd az estét! Számtalan zenei stílusban, széles spektrumú zenei ismeretekkel rendelkező Ceremóniamester is egyben az ideális Dj esküvőre. Esküvők, céges és privát rendezvények gyakorlott, referenciával rendelkező Dj -vel, a helyszínre megrendelt, a terem adottságainak megfelelően telepített komplett hang és fénytechnikával. Esküvői Dj által megvalósítva, , mindenki megelégedésére, biztos siker koronázza majd az estét! A zenei stílusok akár a -50-es évektől, egészen napjaink slágerein keresztül,- Rock, Rock 'n' Roll, Funky, R’n’B , Jazz, Latin, magyar sikerek, Retro, Disco-Dance, igény szerint rendelkezésre állnak. Esküvői Dj jó választás lehet minden esetre!
Esküvőre Dj a megrendelő igénye szerint. Amikor a jegyesek elhatározzák, hogy esküvőre Dj -t szeretnének, akkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy kellő tapasztalattal, ellenőrizhető referenciával, minőségi szolgáltatással rendelkező esküvői Dj -t válasszanak. Megfelelő döntés esküvőre a dj, mert egy igazi esküvői dj a legtöbb szolgáltatást nyújtja esküvőkön és mindent magas színvonalon! Tehát esküvőkre, esküvői dj, egész évben igénybe vehető! Profi módon kell felkészülni egy, egy rendezvényre! A szolgáltatás megelégedésre való teljesítése naprakészséget követel meg az esküvői dj-től, több zenei stílusban, jó helyzetfelismerő és problémamegoldó készséget, valamint empátiát, és rugalmasságot is. Mindezek mellett érdemes szem előtt tartani, hogy, amikor esküvőre dj -t rendel, az egy kommunikatív, jó humorú, közvetlen, improvizálásra képes, közönség centrikus ember legyen, hogy az est folyamán a ceremóniamesteri feladatokat is ellássa. A technikai felkészültség, és tudás is elengedhetetlen kelléke az esküvői dj-nek! esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester Rendeljen esküvőre Dj -t! Ceremóniamestert és esküvői Dj-t! Az ajánlatok válogatását követően, a megfelelő szolgáltató kiválasztásában, a személyes szimpátia segíti a házasulandókat leginkább, hogy számukra a legideálisabb esküvői dj -t kérjék meg életük-e fontos eseményekor a jó hangulat megteremtésére, a programok lebonyolítására. Rendeljen esküvőre dj -t, aki egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátja! Amiket ajánlani tudok részemről: Az a piacihoz és a megrendelő költségkeretéhez igazított kedvező áraim, alkalmazkodok, a megrendelőim kívánságaihoz, eleget teszek a vendégek kívánságainak a hangulat érdekében. Tapasztalt esküvői Dj, sok minőségi referenciával, aki mellett a násznép felhőtlenül szórakozhat. Naprakészség elengedhetetlen része a megbízások vállalásakor! Különböző zenei stílusban kell jártas lenni, ismerni az előadókat, szerzeményeiket! Az esküvői dj tapasztalataim szerint főleg a 80-as, 90-es évek zenéivel szórakoztatja közönségét, kiegészítve az aktuális, de ismert slágerekkel! Szolgáltatásom alapvető része a teljes hang és fénytechnika telepítése. üzemeltetése, műsorvezetés, konferálás és a ceremóniamesteri feladatok ellátása, melyekhez hivatalos ORI műsorvezetői és OSZK 'A' kategóriás dj engedélyekkel rendelkezem, immáron 34 éves szakmai gyakorlat mellett!
Segítséget nyújthatok a házassági ceremónia zenei listájának összeállításában, szükség szerint a zenék bejátszásában, hangosításában is.
Az esküvői vacsorát követő táncos mulatság, lakodalom alatt teljesítem a résztvevő vendégek kívánságait, lejátszásra kerülnek a megrendelővel előre egyeztetett zeneszámok.
Az est programjaihoz alkalmazkodok, mint menyasszonytánc, esküvői játékok levezetése, tortavágás, stb. Esküvői rendezvény lebonyolítása Dj Richie-vel!
Minden megrendelés személyes találkozót, egyedi megállapodást igényel, így az árak a költségkeret szerint változhatnak. A műsorvezetésen és konferáláson túl, természetesen a szolgáltatások köre is bővülhet a megrendeléstől függően. Így lehetőség van karaoke show megvalósítására az est menetéhez igazítva, valamint konga és mixer bemutató is megrendelhető kiegészítő szolgáltatásként. A megbeszélt ár tartalmazza a rendezvény hang és fénytechnika, dj pult, helyszínre való kitelepítését és önerőből való elbontását is, beleértve az esetleges felmerülő járulékos költségeket, mint üzemanyag, autópálya, technikusi díjakat. Ezek a plusz költségek csak a Budapest és vonzáskörzetén kívül eső rendezvényeket érintik! 20 Km-en belül nem számolunk szállítási költséget. "Hangulat garanciámért" a többéves szakmai múlt, az empatikus gondolkodás és a megbízhatóság, együtt ad biztosítékot megrendelőimnek, partnereimnek. Hozzátartozik az emberismereti tényező illetve a zenei lexikális tudás is. Az ajánlat és a bemutatkozó megírását  követően, személyes találkozón egyeztetjük a megrendelés részleteit. Esküvőre, céges és privát rendezvényekre a dj árakat, kedvezően, személyre szabva kapja meg az érdeklődő. Megfelelő, jó döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legtöbb szolgáltatást nyújtja magas színvonalon! Tehát esküvői dj, esküvőkre, céges és privát rendezvényekre is! A jó megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés! A dj árak, esküvőre disco költség hatékony választás, főleg, ha a dj egyben ceremóniamesteri feladatkört is el tudja látni!. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot Dj Richie 06309520320 www.djrichie.hu http://ujinfok.djrichie.hu
info@djrichie.hu
Vegye fel velem a kapcsolatot Dj Richie 06309520320 www.djrichie.hu http://ujinfok.djrichie.hu info@djrichie.hu
dj, esküvőre, esküvői, esküvő, esküvőidj, esküvőre dj, esküvőre zene, esküvői zene, zene esküvőkre, dj esküvőkre, dj, esküvőre, esküvő, esküvőidj, esküvőre dj, esküvőre zene,Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!
Esküvőre esküvői dj Richie zeneszolgáltató és egyben ceremóniamester megrendelhető, esküvőkre, céges és privát rendezvényekre, a 80-as 90-es évek zenéivel. Retro disco, Latin Funky, Dance, Rock, magyar slágerek, Rádiós sikerek kívánság lista szerint is teljesülnek! A
http://ujinfok.djrichie.hu és a http://www.djrichie.hu weboldalain Richie munkásságáról, tevékenységeiről és szolgáltatásairól tájékozódhatnak. Esküvő lépésről-lépésre gomb alatt olvashat az ünnepség lebonyolításáról. Esküvői zenéket hallgathat meg, események és stílusblokkok szerint a ceremóniától a lakodalom végéig. Részletesen leírja az esküvői dj szerepét, feladatait, vállalásait munkamenet és technikai szempontok szerint is árakkal mellékelve. Ezres nagyságrendben található képek, zenék és néhány videó az oldalon. Az mp3-as zenék letölthetők ingyen. Ezt írja:Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel szolgáltatásaimat!
A weboldalamon található bemutatkozómban leírt árak, csak tájékoztató jellegűek, nincsenek rögzített összegek, közösen alakíthatjuk ki!
Személyes beszélgetés folyamán, egyeztetjük az igényeiteket, zenei kívánság listát, tervezett forgatókönyvet, anyagi keretet stb.

Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és nem jelent plusz költséget a megrendelő számára.(események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint)
Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást nem vállalok!
A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha a lakodalom helyszínén, 200m-en belül lesz megtartva a szertartás.
A vacsora idejére kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzene szól. (Pl. Frank Sinatra, George Benson, Michael Buble)
Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül!
Retro Disco, Nosztalgia, Classic Funky, Latin, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitásai, magyar sikerek.
Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!
A bemutatkozóm háttérben, 33 év szakmai referencia áll!
A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást. Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas (opcionális) játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel. Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, videókat találhatsz, ha meglátogatod és belépsz a weboldalaimra! Vegyétek fel a kapcsolatot velem, kérjetek árajánlatot, rendeljetek meg!
Köszönettel Papp László Richárd - Dj Richie T:06309520320 www.djrichie.hu
http://ujinfok.djrichie.hu E-mail: info@djrichie.hu djrichie@chello.hu

Esküvőre Esküvői dj Richie Zeneszolgáltató és egyben ceremóniamester megrendelhető esküvőkre céges és privát rendezvényekre 80-as 90-es évek zenéivel Retro disco Latin Funky Dance Rock magyar slágerek Rádiós sikerek kívánság lista szerint is! - Richie Production Kft
*****
Szükséges kulcsszavak esküvői dj oldalhoz:
zeneszolgáltatás esküvőkön, zeneszolgáltatás esküvőkre, zeneszolgáltatás esküvői dj-vel, esküvői zene esküvőkön, esküvő, retro esküvő, esküvő dj
Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!
esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, Amikor a zeneszolgáltatók között válogat, akkor keresse az esküvői dj -ket! Az esküvőjén nyugalomba lehet, ha esküvői dj-t választ! Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
esküvőre, esküvői, esküvőkre, esküvői dj, esküvőkre dj, esküvői disco, esküvőre disco, esküvői zene, esküvőre zene, dj esküvőre, dj zene, dj disco, esküvői discos, esküvőre zeneszolgáltatás,
zeneszolgáltatás esküvőkön, zeneszolgáltatás esküvőkre, zeneszolgáltatás esküvői dj-vel, esküvői zene esküvőkön dj-vel, dj zeneszolgáltatásai esküvőkön, Esküvőre jó döntés az esküvői dj!
Esküvők, céges és privát rendezvények profi Dj -vel, helyszínre telepített komplett hang és fénytechnikával. Esküvői Dj közreműködésével, biztos siker koronázza majd az estét! Számtalan zenei stílusban, széles spektrumú zenei ismeretekkel rendelkező Ceremóniamester is egyben az ideális Dj esküvőre.Esküvői Dj minden esetre! Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben! Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!
Esküvők, céges és privát rendezvények gyakorlott, referenciával rendelkező Dj -vel, a helyszínre megrendelt, a terem adottságainak megfelelően telepített komplett hang és fénytechnikával. Esküvői Dj által megvalósítva, , mindenki megelégedésére, biztos siker koronázza majd az estét! A zenei stílusok akár a -50-es évektől, egészen napjaink slágerein keresztül,- Rock, Rock 'n' Roll, Funky, R’n’B , Jazz, Latin, magyar sikerek, Retro, Disco-Dance, igény szerint rendelkezésre állnak. Esküvői Dj jó választás lehet minden esetre!
Esküvőre Dj a megrendelő igénye szerint. Amikor a jegyesek elhatározzák, hogy esküvőre Dj -t szeretnének, akkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy kellő tapasztalattal, ellenőrizhető referenciával, minőségi szolgáltatással rendelkező esküvői Dj -t válasszanak. Megfelelő döntés esküvőre a dj, mert egy igazi esküvői dj a legtöbb szolgáltatást nyújtja esküvőkön és mindent magas színvonalon! Tehát esküvőkre, esküvői dj, egész évben igénybe vehető! Profi módon kell felkészülni egy, egy rendezvényre! A szolgáltatás megelégedésre való teljesítése naprakészséget követel meg az esküvői dj-től, több zenei stílusban, jó helyzetfelismerő és problémamegoldó készséget, valamint empátiát, és rugalmasságot is. Mindezek mellett érdemes szem előtt tartani, hogy, amikor esküvőre dj -t rendel, az egy kommunikatív, jó humorú, közvetlen, improvizálásra képes, közönség centrikus ember legyen, hogy az est folyamán a ceremóniamesteri feladatokat is ellássa. A technikai felkészültség, és tudás is elengedhetetlen kelléke az esküvői dj-nek! esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester Rendeljen esküvőre Dj -t! Ceremóniamestert és esküvői Dj-t!
Az ajánlatok válogatását követően, a megfelelő szolgáltató kiválasztásában, a személyes szimpátia segíti a házasulandókat leginkább, hogy számukra a legideálisabb esküvői Dj -t kérjék meg életük e fontos eseményekor a jó hangulat megteremtésére, a programok lebonyolítására. Rendeljen esküvőre dj -t, aki egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátja! Amiket ajánlani tudok részemről: Az a piacihoz és a megrendelő költségkeretéhez igazított kedvező áraim, alkalmazkodok, a megrendelőim kívánságaihoz, eleget teszek a vendégek kívánságainak a hangulat érdekében. Tapasztalt esküvői Dj, sok minőségi referenciával, aki mellett a násznép felhőtlenül szórakozhat. Naprakészség elengedhetetlen része a megbízások vállalásakor! Különböző zenei stílusban kell jártas lenni, ismerni az előadókat, szerzeményeiket!
Az esküvői dj tapasztalataim szerint főleg a 80-as, 90-es évek zenéivel szórakoztatja közönségét, kiegészítve az aktuális, de ismert slágerekkel!
Szolgáltatásom alapvető része a teljes hang és fénytechnika telepítése. üzemeltetése, műsorvezetés, konferálás és a ceremóniamesteri feladatok ellátása, melyekhez hivatalos ORI műsorvezetői és OSZK 'A' kategóriás dj engedélyekkel rendelkezem, immáron 34 éves szakmai gyakorlat mellett!
Segítséget nyújthatok a házassági ceremónia zenei listájának összeállításában, szükség szerint a zenék bejátszásában, hangosításában is.
Az esküvői vacsorát követő táncos mulatság, lakodalom alatt teljesítem a résztvevő vendégek kívánságait, lejátszásra kerülnek a megrendelővel előre egyeztetett zeneszámok.
Az est programjaihoz alkalmazkodok, mint menyasszonytánc, esküvői játékok levezetése, tortavágás, stb. Esküvői rendezvény lebonyolítása Dj Richie-vel!
Minden megrendelés személyes találkozót, egyedi megállapodást igényel, így az árak a költségkeret szerint változhatnak. A műsorvezetésen és konferáláson túl, természetesen a szolgáltatások köre is bővülhet a megrendeléstől függően. Így lehetőség van karaoke show megvalósítására az est menetéhez igazítva, valamint konga és mixer bemutató is megrendelhető kiegészítő szolgáltatásként. A megbeszélt ár tartalmazza a rendezvény hang és fénytechnika, dj pult, helyszínre való kitelepítését és önerőből való elbontását is, beleértve az esetleges felmerülő járulékos költségeket, mint üzemanyag, autópálya, technikusi díjakat. Ezek a plusz költségek csak a Budapest és vonzáskörzetén kívül eső rendezvényeket érintik! 20 Km-en belül nem számolunk szállítási költséget. "Hangulat garanciámért" a többéves szakmai múlt, az empatikus gondolkodás és a megbízhatóság, együtt ad biztosítékot megrendelőimnek, partnereimnek. Hozzátartozik az emberismereti tényező illetve a zenei lexikális tudás is. Az ajánlat és a bemutatkozó megírását  követően, személyes találkozón egyeztetjük a megrendelés részleteit. Esküvőre, céges és privát rendezvényekre a dj árakat, kedvezően, személyre szabva kapja meg az érdeklődő. Megfelelő, jó döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legtöbb szolgáltatást nyújtja magas színvonalon! Tehát esküvői dj, esküvőkre, céges és privát rendezvényekre is! A jó megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés! A dj árak, esküvőre disco költség hatékony választás, főleg, ha a dj egyben ceremóniamesteri feladatkört is el tudja látni!. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot Dj Richie 06309520320 www.djrichie.hu http://ujinfok.djrichie.hu
info@djrichie.hu

A http://ujinfok.djrichie.hu és a Dj Richie.hu weboldalon Richie munkásságáról, tevékenységeiről és szolgáltatásairól tájékozódhatnak. Esküvő lépésről lépésre, Esküvői zenéket hallgathat meg események és stílusblokkok szerint a ceremóniától a lakodalom végéig. Részletesen leírja az esküvői dj szerepét, feladatait, vállalásait munkamenet és technikai szempontok szerint is árakkal mellékelve. Ezres nagyságrendben található képek, zenék és néhány videó az oldalon. Az mp3-as zenék letölthetők. Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!
Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel szolgáltatásaimat!
A weboldalamon található bemutatkozómban leírt árak, csak tájékoztató jellegűek, nincsenek rögzített összegek, közösen alakíthatjuk ki!
Személyes beszélgetés folyamán, egyeztetjük az igényeiteket, zenei kívánság listát, tervezett forgatókönyvet, anyagi keretet stb.
- Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és nem jelent plusz költséget a megrendelő számára . (események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint.....)
Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást nem vállalok!
- A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha a "lakodalom" helyszínén (200m-en belül) lesz megtartva a szertartás.
- A vacsora idejére kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzene szól.
- Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül! Retro Disco, Nosztalgia, Classic Funky, Latin, Dance, napjaink rádiós aktualitásai, magyar sikerek.
- Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
- Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!
- A bemutatkozóm háttérben, 33 év szakmai referencia áll!
- A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.
- Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas (opcionális) játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel.
- Referenciákat, tájékoztató árakat, képeket, zenéket, videókat találhatsz, ha meglátogatod és belépsz a weboldalamra!
http://ujinfok.djrichie.hu
www.djrichie.hu
Amikor a zeneszolgáltatók között válogat, akkor keresse az esküvői dj -ket! Az esküvőjén teljesen nyugalomba lehet, ha esküvői dj-t választ!


Kedves Érdeklődő!
- Köszönöm, hogy meglátogattad a weblapomat!
- Érdemes minden gombra rákattintani a további információkért!
Képeket, videókat, zenéket, mixeket, árakat, zenekínálati listát is találhatsz.
- Tájékoztatlak, hogy vállalásaim közül, kiemelt tevékenységemnek tartom az esküvői DJ- zeneszolgáltatást és egyben a ceremóniamesteri feladatok
ellátását.
- A ceremóniamesteri munka része a diszkó programomnak , és hangsúlyozom, hogy ezt nem a népies formában valósítom meg!
Megrendelőimnek ez a pluszszolgáltatásom nem jelent további költséget!
- A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is vállalom.
- Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, mint Retro Disco, Nosztalgia, Funky, Latin, Dance, magyar sikerek, valamint a fogadás és a vacsora idejére kellemes melódiákból összeállított háttérzene szól.
- Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára.
- Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is!
- A bemutatkozóm háttérben, 32 év szakmai referencia áll!
- A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.
- Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel.
- A szolgáltatásaim árai nem rögzítettek, végösszege a leendő házaspár által tervezett keretösszeghez, elképzeléseikhez igazítható, amit közösen alakíthatunk ki.
- Várom, hogy bemutatkozhassak egy személyes találkozó alkalmával!
Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!

Üdvözlettel Papp László Richárd – Richie Production Kft.
Dj Richie, esküvői dj és ceremóniamester!
Tel:06/309 520 320
E-mail:info@djrichie.hu
Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.

Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel szolgáltatásaimat.
- A lejjebb olvasható "ismertetőmben", csak az általános bemutatkozóm szerepel, nem teljes körű a tájékoztatás.
- Ahhoz, hogy a részleteket megismerjük, látnom kéne majd a hangosítási helyszínt, legalább képeken, (Alapterület, belmagasság, elrendezés, akusztika miatt.)
- Ha nektek is megfelel, akkor egy személyes bemutatkozás alkalmával pontosítsuk majd az árakat, anyagi keretet, elképzeléseket. (ceremónia, nyitó tánc, forgatókönyv....)
- Addig is tekintsétek meg weboldalaimat, az ott található referencia képeket, leírásoka zenéket, videókat.
- Szolgáltatásaim számát, annak végleges költségét, az általatok tervezett összeghez tudom igazítani!
- A megállapodott ár mértéke nem befolyásolja a műsorom minőségét!
- Bízom benne, hogy a zenével kapcsolatos fontosabb kérdésekre, már ez a levelem is segítségetekre lesz.
Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!
- A rendezvény tényleges kezdete előtt, minimum két órával korábban érkezünk a helyszínre, a berendezések összeszerelése, hangpróbák érdekében.
- A vendégek érkezésekor, már nem végzünk, technikusi munkákat.
- Esküvőkön, céges partikon a műsort megelőzően, kellemes, halk, háttér - vacsorazenét szoktam bejátszani.(Smooth Jazz, George Benson, Frank Sinatra, Clyderman örökzöldek, TimeLife Music.)
- A disco - táncos programrészben folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat!
- Mindvégig táncolható, közismert, énekelhető slágereket forgatok, változatos, igazi bulizós zenéket, a megrendelővel egyeztetve.
- Stílus szerint ezek lehetnek RETRO, LATIN, FUNKY, R'n'B, DANCE, ROCK, ROCK'N'ROLL, RETRO, NOSZTALGIA zenék és a napi aktualitások, rádiós sikerek.
- Menyasszony tánc alatt, klasszikus, mulatós zenei összeállítás szólhat.
- Lehetőség van előzetesen listát leadnotok, melyben szerepelnek a kötelező kívánságok és a tiltott zenék, stílusok is.
- Alkalmazkodva az est jellegéhez a műsoromat és a rendezvény programjait konferálom, a közönséggel mikrofonon keresztül kapcsolatot tartok.
- Az esküvő folyamán a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom és ez a megrendelőnek nem jelent további kiadást!
(események koordinálása, esküvői játékok levezetése, mennyasszonytánc lebonyolítása)
- Budapest és környékén tartott esküvőket, rendezvényeket többnyire 70-100 ezer Ft. között vállalom, a szükséges technikától függően.
A megadott ár, szállításon kívül, az összes költséget tartalmazza. Hang és fénytechnikát, a fellépti díjat, technikusi díjakat.
- Budapesti vagyok, 20 Km-es távolságig nem számolunk szállítást! 20 Km-en túl is, csak a tényleges üzemanyag és autópálya díj költségével növekszik a megállapodott összeg.
- Nem szoktam előleget - foglalót kérni, a teljesítés napján kell csak fizetni.
- A műsor hossza nem változtatja meg a megbeszélt összeget, nem fog többe kerülni, ha tovább tart a rendezvény a tervezett időpontnál!
- További látvány berendezések, hangeszközözök, műsorok, (mint pl. karaoke)... igénylése mellett, növekedhetnek a költségek.
- Helyszíneket, profi fotóst és videós-operatört is tudok ajánlani referenciával, stúdió minőségben!
- Amennyiben ajánlatom elnyeri tetszéseteket, úgy a részletek leírásával, műsorszerződésben rögzítjük a megrendelést - vállalásokat.
Üdvözlettel Papp László Richárd - dj Richie Tel:06/309520-320
Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, lemezlovas,kívánságok,lemezbemutató,hangulatfelelős, bulizenék,ceremóniamester,privát party,privát parti,esküvő djvel, karácsony djvel,szilveszter djvel,80 as 90 es éve Megfelelő döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legjobb szolgáltatást nyújtja esküvőkön! Tehát esküvői dj, esküvőre dj, egész évben!

Weboldal leírása:
Dj Richie.hu weboldalon Richie munkásságáról, tevékenységeiről és szolgáltatásairól tájékozódhatnak. Részletesen leírja az esküvői dj szerepét, feladatait, vállalásait munkamenet és technikai szempontok szerint is árakkal mellékelve. Ezres nagyságrendben található képek, zenék és néhány videó is az oldalon. Az mp3-as zenék ingyen letölthetők, (Nem fájlcserélő az oldal!) különböző stílusú mixe hallgathatók. A képek az évek során összegyűlt
referencia helyszíneiről készültek, ezek folderekben találhatók és a buliképek menügomb alatt nézhetik meg őket (esküvők, partik innen-onnan, dj Richie részekre bontva) Letölthető bianco szerződést is, tájékozódhat a zenei stílusokról Retró, Funky, Latin, Rock, Magyar slágerek, aktualitások, rádiós sikerek, stb. Megtalálhatja az érdeklődő Papp László Richárd - dj Richie elérhetőségeit, névjegykártyáját, partnereit, a linkek bannerek gomb alatt további releváns oldalakat tekinthet meg. Olvashatja Richie biográfiáját, referencia listáját, fellépéseit,
megrendelhetőségeit árakkal mellékelve, írhat a vendégkönyvébe. Hosszú időn keresztül hallgathat zenéket, mert a 39 db, különböző stílusú mixei, darabonként 80 perc hosszúak. Az új infók: Klikk! gombra kattintva a legfrissebb információkat olvashatja, közvetlen linkek segítségével jut el videóihoz, esküvői és party képeihez, letölthető és hallgatható zenéihez és további weboldalaira. Jó szórakozást kínál és teljes körű tájékoztatást nyújt a látogatók részére a lemezlovas-dj, disc-jockey munkákról, kivitelezésről, árakról.
mikor a zeneszolgáltatók között válogat, akkor keresse az esküvői dj -ket! Az esküvőjén nyugalomba lehet, ha esküvői dj-t választ! Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
esküvőre, esküvői, esküvőkre, esküvői dj, esküvőkre dj, esküvői disco, esküvőre disco, esküvői zene, esküvőre zene, dj esküvőre, dj zene, dj disco, esküvői discos, esküvőre zeneszolgáltatás,
zeneszolgáltatás esküvőkön, zeneszolgáltatás esküvőkre, zeneszolgáltatás esküvői dj-vel, esküvői zene esküvőkön dj-vel, dj zeneszolgáltatásai esküvőkön, Esküvőre jó döntés az esküvői dj!
Ez nem egy szokványos weboldal! Grafikailag egyedi megoldásokkal rendelkezik, látványos flash keverve van a html oldalakkal. A Design ötletét fantasztikus filmek adták. Visszaköszön a belépő kép az X-men-ből, a nyitó kép a Stargate-ből, az effektek a Star
Wars filmekből-játékból :) Az egész oldal megjelenése izgalmas, időigényes a bejárása. Ezt rövidíti meg a nyitó képen található piros csillagra való kattintás. Rövidített szolgáltatási bemutatkozó-ajánlat: Dj Richie - Disco Esküvőkön a Ceremóniamesteri feladatokat is ellátom. Minden korosztályt táncolható, énekelhető,
ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban! Retro-Nosztalgia, Funky, Latin, Dance, magyar sikerek, plusz (A fogadás és a vacsora idejére háttérzenék szólnak) Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat. Háttérben 32 év szakmai referencia áll! A megállapodás végösszege az Önök által tervezett
keretösszeghez, elképzeléseik szerint alakíthatók, közös megegyezéssel! Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.

Az alábbiakban olvashatod, hogy miként bonyolítok le egy esküvőt DJ és egyben Ceremóniamesterként:
1Amikor az anyakönyvvezető a helyszínre kijön, akkor a szertartás hangosításában, zenék bejátszásában, összeállításában is tudok segíteni.(várakoztató zenék, bevonuló, aláíró, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, gratulációs zenék.) Gratulációk után, a pár fotózkodása, csokor eldobása, esetleg még lufis levélposta eregetés, majd a násznép beterelése a vacsora helyszínére.
2.- Vezeték nélküli mikrofonba köszönetet mond a vendégeinek a pár. Mikrofon körbeadása, ha lesz köszöntő mondó. - Aperitif felszolgálása...
3.- Előzetesen tájékoztatom a vendégeket a várható eseményekről, majd jó étvágyat kívánunk a vacsorához. Szólok a teremfőnöknek, hogy tálalhatnak - levest
Itt változhat az esemény, ha a leves után is tányérszervizes a kiszolgálás, vagy büférendszerű - svédasztalos. Svédasztalosnál bátorítom a vendégeket, hogy szolgálják ki magukat. A vacsora alatt szoktam játszani háttérzeneként a régi, bevált melódiákat (Frank Sinatra, George Benson, Gran Miller és egyéb LifeTime zenék) Amennyiben lesz vetítés a párról, (általában közvetlenül a vacsora után szokott lenni) lesz projektor vászon, (Tudok hozni mindent! - opcionális), úgy a vacsora
alatt, a stílusnak megfelelően vetíthetek koncertfilmeket, retró videómixeket, gyerekek leszedálása érdekében pedig rajzfilmeket is :)
4.- Vacsora után a vendégekhez szólok... - vetítés, vagy és nyitótánc következik.
5.-Indul a buli (Lendületes ismert külföldi és magyar latin zenékkel indítok, majd twist, rock'n' roll muzsikák után 3-4 szám lassú pihentető felvételt forgatok, de ekkor jön az első esküvőre jellemző program rész.... (Azok táncoljanak tovább, akik legalább egy éve házasok...akik, 5 éve, 10 éve 15, 20, 25...40 éve...a legidősebb házaspárnak gratulálunk (többnyire nagymama és nagypapa) és kívánunk az ifjú párnak is legalább ilyen hosszú és boldog házasságot!
6.- Szünet nélkül pörgés tovább a 80-as 90-es évek slágereivel és a közönség kívánság zenéivel!
7.- Kb. este 10-11 óra felé érkezik a torta. Megfelelő módon felkészülnek a vendéglátók, én felkonferálom, zenével betolják a tánctér közepére a finomságot.
A rítus szerint a feleség és férj közösen megmetszik a tortát, majd az első falatot a feleség a férj szájába helyezi -Taps.
Én megkérem a személyzetet, hogy szeleteljék fel a tortát, a vendégeket, pedig, hogy fáradjanak a desszert tányérúkkal a torta kocsihoz.
Ilyenkor szoktam háttérzeneként egy kis keringőt játszani, szokták kedvelni és az idősebbek táncra is perdülnek.
8.- Jön az első játék. Max 10 perc (opcionális) Annak érdekében, hogy a torta elfogyasztása, ne fullassza unalomba az estét, meg szoktam kérni a közönséget, hogy álljanak fel az asztalaiktól és fáradjanak a tánctér széléhez. Az ifjú párt megkérem, hogy üljenek le a tánctér közepén elhelyezett székekre, egymásnak háttal és cseréljenek úgy cipőket, hogy mindkettőjüknél legyen egy női és férfi lábbeli. (A lényeg, hogy általam feltett, nem zavarba ejtő kérdésekre kell válaszokat adni.) Kulturált módon levezetve, szeretik ezt a párok és a közönség is. Kérdésre felelve, azonos színű cipők feltartása a jó válasz - taps, ujjongás, rosszválasz esetén is hasonlóan tesz a közönség, mert a vendégek úgy tudják, hogy hibázás esetén fejenként a párnak meg kell inni egy általuk előre kiválasztott felest... NEM KELL MEGIJEDNI! :)
Valakik ezt bevállalják, de én szoktam javasolni, hogy célszerű a színezett "kamu" ital alkalmazása. A közönség maradhat abban a tudatba, hogy "szegények, de bírják" stb. :) Taps-székeket félretolva indul tovább a buli, tánc! Magamat idézve: "a folyékony bátorság szintjének megfelelő zenékkel"
9.- Még éjfél előtt - Menyasszonytánc (Esetleges ajándékozások után a megrendelő választása szerint pénzes, vagy imitált menyasszonytánc)
A pénzes egyértelmű, az imitált csak a hagyomány érdekében történik. Lehet kitöltött, érvényes Lottó szelvényekkel, vagy sorsjegyekkel is táncolni.) Felhívom a násznép figyelmét a menyasszonytánc kezdetére, valamelyik barátot, vagy rokont felkérünk a leterített, gyűjtő edény tartására-vigyázására. A menyasszonytánc alatt, klasszikus odaillő zenéket játszok! pl. Most kezdődik a tánc, Lakodalom van a mi utcánkba, Száz forintnak ötven a fele, Hosszú fekete haj, stb.
Addig, míg a pár átöltözik és vissza nem tér, néhány számot még játszhatok a mulatós zenékből, ha igény van rá.
10.- Visszatérés után Köszöntjük ismét az ifjú párt! - Buli, tánc... Ha lesz, akkor értesítem a vendégeket az éjféli vacsora lehetőségére, de maga a bulit nem állítom meg!
11.- Hajnali egy óra körül. Ha a megrendelő is úgy látja, akkor jöhet a második játék. "Hintó mese." A pár által kiválasztott 7 játékosra és saját magukra lesz szükség a játék lebonyolítására. Összesen tehát 9-en vesznek részt a játékban, 9db székre ülve, a többiek körben állva nézik az eseményt és örülnek! :)
A játék szereposztása: 2db ló,1 kocsis, 4 kerék, királynő és király. Olvasom a mesét, aki hallja a megszemélyesített nevét, mint ló, vagy kerék stb., annak fel kell azonnal a székről állnia, ha nem teszi az hibázik és ezért innia kell! Akkor is innia kell, ha nem az Ő nevét mondom ki és mégis feláll. (Nyílván "szivatós" módon olvasom fel a mesét.) Általában röhögés közepette zajlik ez a játék. Mind egy kis dugattyúk, úgy mozognak a játékosok a mese folyamán. Max. időtartam 10-12 perc. (Ez is opcionális, vagy lesz, vagy nem.)
12.- Záróráig tartandó bulizás, a pár ünneplése, tánc a legkülönbféle stílusú régi és új zenékkel.
A fentiekben írtak, természetesen változhatnak a megrendelők kívánságai szerint más programokkal kiegészítve, vagy események elhagyásával is!
Rugalmasan szoktam kezelni a megrendeléseket.
esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester
A rendezvény alatt elvárható, kultúrált öltözetben jelenek meg, de nem öltönyben, szmokingban, vagy frakkban dolgozok!
- A múltkori és a mostani hosszas levelemből is kiderülhet, hogy technikailag is felkészülten, gyakorlattal rendelkezve vállalom el a megbízásaimat.
Dj és egyben ceremóniamester is??? Ne egy le - fel rohangáló, izgatott, munkájától elhalmozott, széteső emberre gondoljatok!
Lehet ezt jól tervezetten, lazán és elegánsan is végezni!
Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
esküvőre, esküvői, esküvőkre, esküvői dj, esküvőkre dj, esküvői disco, esküvőre disco, esküvői zene, esküvőre zene, dj esküvőre, dj zene, dj disco, esküvői discos, esküvőre zeneszolgáltatás,
zeneszolgáltatás esküvőkön, zeneszolgáltatás esküvőkre, zeneszolgáltatás esküvői dj-vel, esküvői zene esküvőkön
Ebből az írásomból többnyire megismerhetted, hogy én miként vezetek le egy esküvőt, dj és egyben ceremóniamesterként.
A megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
Az én komplett szolgáltatásommal meg lehet spórolni egy eléggé borsós CM-i fellépti összeget!
Én is ismerek kulturált, megfelelő, hivatásos ceremóniamestereket. Eléggé sokan vannak közöttük viszont ripacsok, olyanok, akik akkor is beszélnek amikor nem kéne, jópofáskodnak, nem megfelelő időközönként tartanak "szünetet", megtörik az estét, bénáznak.
Túlzott tevékenységükkel akarnak igazolást szerezni arra, hogy miért kérik a tiszteletdíjukat.
Más a helyzet, ha egy kellemes svádájú barát, hozzátartozó vállalja el a feladatok koordinálását. Képes a rendezvény végéig ellátni ezt a fajta munkát.
A vőfély nagyban különbözik a CM-től, bár néhány dologban átfedés mutatkozik.
Vőfélyt hagyományos, vidéki lagziban szoktak alkalmazni, manapság egyre kevesebb számban.
Szeretném megjegyezni, hogy profi fotóst és videóst is tudok ajánlani, ismereteim szerint kedvezőbb áron, mint az interneten találhatók!
- Zenekarral, vagy akár karaokeval is bővíthető az est programja, de már említettem, hogy néha a kevesebb a több!
Remélem, hogy nagyjából be tudtam mutatni, hogy én miként végzem a DJ és CM munkámat az esküvőkön!
ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak, ceremóniamester, esküvőre, esküvői, esküvőkre, árak,  ceremóniamester,

Az alábbiakban olvashatod, hogy miként bonyolítok le egy esküvőt DJ és egyben Ceremóniamesterként:
1Amikor az anyakönyvvezető a helyszínre kijön, akkor a szertartás hangosításában, zenék bejátszásában, összeállításában is tudok segíteni.(várakoztató zenék, bevonuló, aláíró, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, gratulációs zenék.) Gratulációk után, a pár fotózkodása, csokor eldobása, esetleg még lufis levélposta eregetés, majd a násznép beterelése a vacsora helyszínére.
2.- Vezeték nélküli mikrofonba köszönetet mond a vendégeinek a pár. Mikrofon körbeadása, ha lesz köszöntő mondó. - Aperitif felszolgálása...
3.- Előzetesen tájékoztatom a vendégeket a várható eseményekről, majd jó étvágyat kívánunk a vacsorához. Szólok a teremfőnöknek, hogy tálalhatnak - levest
Itt változhat az esemény, ha a leves után is tányérszervizes a kiszolgálás, vagy büférendszerű - svédasztalos. Svédasztalosnál bátorítom a vendégeket, hogy szolgálják ki magukat. A vacsora alatt szoktam játszani háttérzeneként a régi, bevált melódiákat (Frank Sinatra, George Benson, Gran Miller és egyéb LifeTime zenék) Amennyiben lesz vetítés a párról, (általában közvetlenül a vacsora után szokott lenni) lesz projektor vászon, (Tudok hozni mindent! - opcionális), úgy a vacsora
alatt, a stílusnak megfelelően vetíthetek koncertfilmeket, retro videó mixeket, gyerekek szedálása érdekében pedig rajzfilmeket is :)
4.- Vacsora után a vendégekhez szólok... - vetítés, vagy és nyitótánc következik.
5.-Indul a buli (Lendületes ismert külföldi és magyar latin zenékkel indítok, majd twist, rock'n' roll muzsikák után 3-4 szám lassú pihentető felvételt forgatok, de ekkor jön az első esküvőre jellemző program rész.... (Azok táncoljanak tovább, akik legalább egy éve házasok...akik, 5 éve, 10 éve 15, 20, 25...40 éve...a legidősebb házaspárnak gratulálunk (többnyire nagymama és nagypapa) és kívánunk az ifjú párnak is legalább ilyen hosszú és boldog házasságot!
6.- Szünet nélkül pörgés tovább a 80-as 90-es évek slágereivel és a közönség kívánság zenéivel!
7.- Kb. este 10-11 óra felé érkezik a torta. Megfelelő módon felkészülnek a vendéglátók, én felkonferálom, zenével betolják a tánctér közepére a finomságot.
A rítus szerint a feleség és férj közösen megmetszik a tortát, majd az első falatot a feleség a férj szájába helyezi -Taps.
Én megkérem a személyzetet, hogy szeleteljék fel a tortát, a vendégeket, pedig, hogy fáradjanak a desszert tányérúkkal a torta kocsihoz.
Ilyenkor szoktam háttérzeneként egy kis keringőt játszani, szokták kedvelni és az idősebbek táncra is perdülnek.
8.- Jön az első játék. Max 10 perc (opcionális) Annak érdekében, hogy a torta elfogyasztása, ne fullassza unalomba az estét, meg szoktam kérni a közönséget, hogy álljanak fel az asztalaiktól és fáradjanak a tánctér széléhez. Az ifjú párt megkérem, hogy üljenek le a tánctér közepén elhelyezett székekre, egymásnak háttal és cseréljenek úgy cipőket, hogy mindkettőjüknél legyen egy női és férfi lábbeli. (A lényeg, hogy általam feltett, nem zavarba ejtő kérdésekre kell válaszokat adni.) Kulturált módon levezetve, szeretik ezt a párok és a közönség is. Kérdésre felelve, azonos színű cipők feltartása a jó válasz - taps, ujjongás, rosszválasz esetén is hasonlóan tesz a közönség, mert a vendégek úgy tudják, hogy hibázás esetén fejenként a párnak meg kell inni egy általuk előre kiválasztott felest... NEM KELL MEGIJEDNI! :)
Valakik ezt bevállalják, de én szoktam javasolni, hogy célszerű a színezett "kamu" ital alkalmazása. A közönség maradhat abban a tudatba, hogy "szegények, de bírják" stb. :) Taps-székeket félretolva indul tovább a buli, tánc! Magamat idézve: "a folyékony bátorság szintjének megfelelő zenékkel"
9.- Még éjfél előtt - Menyasszonytánc (Esetleges ajándékozások után a megrendelő választása szerint pénzes, vagy imitált menyasszonytánc)
A pénzes egyértelmű, az imitált csak a hagyomány érdekében történik. Lehet kitöltött, érvényes Lottó szelvényekkel, vagy sorsjegyekkel is táncolni.) Felhívom a násznép figyelmét a menyasszonytánc kezdetére, valamelyik barátot, vagy rokont felkérünk a leterített, gyűjtő edény tartására-vigyázására. A menyasszonytánc alatt, klasszikus odaillő zenéket játszok! pl. Most kezdődik a tánc, Lakodalom van a mi utcánkba, Száz forintnak ötven a fele, Hosszú fekete haj, stb.
Addig, míg a pár átöltözik és vissza nem tér, néhány számot még játszhatok a mulatós zenékből, ha igény van rá.
10.- Visszatérés után Köszöntjük ismét az ifjú párt! - Buli, tánc... Ha lesz, akkor értesítem a vendégeket az éjféli vacsora lehetőségére, de maga a bulit nem állítom meg!
11.- Hajnali egy óra körül. Ha a megrendelő is úgy látja, akkor jöhet a második játék. "Hintó mese." A pár által kiválasztott 7 játékosra és saját magukra lesz szükség a játék lebonyolítására. Összesen tehát 9-en vesznek részt a játékban, 9db székre ülve, a többiek körben állva nézik az eseményt és örülnek! :)
A játék szereposztása: 2db ló,1 kocsis, 4 kerék, királynő és király. Olvasom a mesét, aki hallja a megszemélyesített nevét, mint ló, vagy kerék stb., annak fel kell azonnal a székről állnia, ha nem teszi az hibázik és ezért innia kell! Akkor is innia kell, ha nem az Ő nevét mondom ki és mégis feláll. (Nyílván "szivatós" módon olvasom fel a mesét.) Általában röhögés közepette zajlik ez a játék. Mind egy kis dugattyúk, úgy mozognak a játékosok a mese folyamán. Max. időtartam 10-12 perc. (Ez is opcionális, vagy lesz, vagy nem.)
12.- Záróráig tartandó bulizás, a pár ünneplése, tánc a legkülönbféle stílusú régi és új zenékkel.
A fentiekben írtak, természetesen változhatnak a megrendelők kívánságai szerint más programokkal kiegészítve, vagy események elhagyásával is!
Rugalmasan szoktam kezelni a megrendeléseket.
esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester
A rendezvény alatt elvárható, kultúrált öltözetben jelenek meg, de nem öltönyben, szmokingban, vagy frakkban dolgozok!
- A múltkori és a mostani hosszas levelemből is kiderülhet, hogy technikailag is felkészülten, gyakorlattal rendelkezve vállalom el a megbízásaimat.
Dj és egyben ceremóniamester is??? Ne egy le - fel rohangáló, izgatott, munkájától elhalmozott, széteső emberre gondoljatok!
Lehet ezt jól tervezetten, lazán és elegánsan is végezni!
Ne feledje el, a megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés a dj szolgáltatás, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
esküvőre, esküvői, esküvőkre, esküvői dj, esküvőkre dj, esküvői disco, esküvőre disco, esküvői zene, esküvőre zene, dj esküvőre, dj zene, dj disco, esküvői discos, esküvőre zeneszolgáltatás,
zeneszolgáltatás esküvőkön, zeneszolgáltatás esküvőkre, zeneszolgáltatás esküvői dj-vel, esküvői zene esküvőkön
Ebből az írásomból többnyire megismerhetted, hogy én miként vezetek le egy esküvőt, dj és egyben ceremóniamesterként.
A megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Dj esküvőre mindenesetre! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés, a dj árak, esküvőre disco költség takarékos döntés.
Az én komplett szolgáltatásommal meg lehet spórolni egy eléggé borsós CM-i fellépti összeget!
Én is ismerek kulturált, megfelelő, hivatásos ceremóniamestereket. Eléggé sokan vannak közöttük viszont ripacsok, olyanok, akik akkor is beszélnek amikor nem kéne, jópofáskodnak, nem megfelelő időközönként tartanak "szünetet", megtörik az estét, bénáznak.
Túlzott tevékenységükkel akarnak igazolást szerezni arra, hogy miért kérik a tiszteletdíjukat.
Más a helyzet, ha egy kellemes svádájú barát, hozzátartozó vállalja el a feladatok koordinálását. Képes a rendezvény végéig ellátni ezt a fajta munkát.
A vőfély nagyban különbözik a CM-től, bár néhány dologban átfedés mutatkozik.
Vőfélyt hagyományos, vidéki lagziban szoktak alkalmazni, manapság egyre kevesebb számban.
Szeretném megjegyezni, hogy profi fotóst és videóst is tudok ajánlani, ismereteim szerint kedvezőbb áron, mint az interneten találhatók!
- Zenekarral, vagy akár karaokeval is bővíthető az est programja, de már említettem, hogy néha a kevesebb a több!
Remélem, hogy nagyjából be tudtam mutatni, hogy én miként végzem a DJ és CM munkámat az esküvőkön!
Esküvők, céges és privát rendezvények gyakorlott, referenciával rendelkező Dj -vel, a helyszínre megrendelt, a terem adottságainak megfelelően telepített komplett hang és fénytechnikával. Esküvői Dj által megvalósítva, , mindenki megelégedésére, biztos siker koronázza majd az estét! A zenei stílusok akár a -50-es évektől, egészen napjaink slágerein keresztül,- Rock, Rock 'n' Roll, Funky, R’n’B , Jazz, Latin, magyar sikerek, Retro, Disco-Dance, igény szerint rendelkezésre állnak. Esküvői Dj jó választás lehet minden esetre!
Esküvőre Dj a megrendelő igénye szerint. Amikor a jegyesek elhatározzák, hogy esküvőre Dj -t szeretnének, akkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy kellő tapasztalattal, ellenőrizhető referenciával, minőségi szolgáltatással rendelkező esküvői Dj -t válasszanak. Megfelelő döntés esküvőre a dj, mert egy igazi esküvői dj a legtöbb szolgáltatást nyújtja esküvőkön és mindent magas színvonalon! Tehát esküvőkre, esküvői dj, egész évben igénybe vehető! Profi módon kell felkészülni egy, egy rendezvényre! A szolgáltatás megelégedésre való teljesítése naprakészséget követel meg az esküvői dj-től, több zenei stílusban, jó helyzetfelismerő és problémamegoldó készséget, valamint empátiát, és rugalmasságot is. Mindezek mellett érdemes szem előtt tartani, hogy, amikor esküvőre dj -t rendel, az egy kommunikatív, jó humorú, közvetlen, improvizálásra képes, közönség centrikus ember legyen, hogy az est folyamán a ceremóniamesteri feladatokat is ellássa. A technikai felkészültség, és tudás is elengedhetetlen kelléke az esküvői dj-nek! esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester, esküvőre dj, esküvői dj, dj esküvőre, dj árak, ceremóniamester Rendeljen esküvőre Dj -t! Ceremóniamestert és esküvői Dj-t!Az ajánlatok válogatását követően, a megfelelő szolgáltató kiválasztásában, a személyes szimpátia segíti a házasulandókat leginkább, hogy számukra a legideálisabb esküvői Dj -t kérjék meg életük e fontos eseményekor a jó hangulat megteremtésére, a programok lebonyolítására. Rendeljen esküvőre dj -t, aki egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátja! Amiket ajánlani tudok részemről: Az a piacihoz és a megrendelő költségkeretéhez igazított kedvező áraim, alkalmazkodok, a megrendelőim kívánságaihoz, eleget teszek a vendégek kívánságainak a hangulat érdekében. Tapasztalt esküvői Dj, sok minőségi referenciával, aki mellett a násznép felhőtlenül szórakozhat. Naprakészség elengedhetetlen része a megbízások vállalásakor! Különböző zenei stílusban kell jártas lenni, ismerni az előadókat, szerzeményeiket!
Az esküvői dj tapasztalataim szerint főleg a 80-as, 90-es évek zenéivel szórakoztatja közönségét, kiegészítve az aktuális, de ismert slágerekkel!
Szolgáltatásom alapvető része a teljes hang és fénytechnika telepítése. üzemeltetése, műsorvezetés, konferálás és a ceremóniamesteri feladatok ellátása, melyekhez hivatalos ORI műsorvezetői és OSZK 'A' kategóriás dj engedélyekkel rendelkezem, immáron 34 éves szakmai gyakorlat mellett!
Segítséget nyújthatok a házassági ceremónia zenei listájának összeállításában, szükség szerint a zenék bejátszásában, hangosításában is.
Az esküvői vacsorát követő táncos mulatság, lakodalom alatt teljesítem a résztvevő vendégek kívánságait, lejátszásra kerülnek a megrendelővel előre egyeztetett zeneszámok.
Az est programjaihoz alkalmazkodok, mint menyasszonytánc, esküvői játékok levezetése, tortavágás, stb. Esküvői rendezvény lebonyolítása Dj Richie-vel!
Minden megrendelés személyes találkozót, egyedi megállapodást igényel, így az árak a költségkeret szerint változhatnak. A műsorvezetésen és konferáláson túl, természetesen a szolgáltatások köre is bővülhet a megrendeléstől függően. Így lehetőség van karaoke show megvalósítására az est menetéhez igazítva, valamint konga és mixer bemutató is megrendelhető kiegészítő szolgáltatásként. A megbeszélt ár tartalmazza a rendezvény hang és fénytechnika, dj pult, helyszínre való kitelepítését és önerőből való elbontását is, beleértve az esetleges felmerülő járulékos költségeket, mint üzemanyag, autópálya, technikusi díjakat. Ezek a plusz költségek csak a Budapest és vonzáskörzetén kívül eső rendezvényeket érintik! 20 Km-en belül nem számolunk szállítási költséget. "Hangulat garanciámért" a többéves szakmai múlt, az empatikus gondolkodás és a megbízhatóság, együtt ad biztosítékot megrendelőimnek, partnereimnek. Hozzátartozik az emberismereti tényező illetve a zenei lexikális tudás is. Az ajánlat és a bemutatkozó megírását  követően, személyes találkozón egyeztetjük a megrendelés részleteit. Esküvőre, céges és privát rendezvényekre a dj árakat, kedvezően, személyre szabva kapja meg az érdeklődő. Megfelelő, jó döntés esküvőre dj, mert az esküvői dj a legtöbb szolgáltatást nyújtja magas színvonalon! Tehát esküvői dj, esküvőkre, céges és privát rendezvényekre is! A jó megoldás esküvőre dj, rendeljen esküvői dj-t! Segít a pároknak az esküvő dj, esküvőre mindig jó döntés! A dj árak, esküvőre disco költség hatékony választás, főleg, ha a dj egyben ceremóniamesteri feladatkört is el tudja látni!. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot Dj Richie 06309520320 www.djrichie.hu http://ujinfok.djrichie.hu
info@djrichie.hu
dj, esküvőre, esküvői, esküvő, esküvőidj, esküvőre dj, esküvőre zene, esküvői zene, zene esküvőkre, dj esküvőkre, dj, esküvőre, esküvői, esküvő, esküvőidj, esküvőre dj, esküvőre zene, esküvői zene, zene esküvőkre, dj